/ Profimedia
Velika sreća

Irska pjevačka zvijezda dobila peto dijete: Nadjenuli mu posve neobično ime

Krajem studenog prošle godine Ronan Keating je podijelio sretnu vijest da sa drugom suprugom očekuje drugo dijete, a sada se na Instagramu konačno pohvalio prinovom.

Krajem studenog prošle godine Ronan Keating je podijelio sretnu vijest da sa drugom suprugom očekuje drugo dijete, a sada se na Instagramu konačno pohvalio prinovom.

Irski pjevač i član nekadašnjeg boy benda Boyzone Ronan Keating ponovno je postao otac. S modnom dizajnericom Storm Uechtritz, s kojom već ima dvogodišnjeg sina Coopera, dobio je kći. Roditelji su malenoj nadjenuli neobično ime - Coco Knox - te su na Instagramu s fanovima podijelili crno-bijelu fotografiju iz bolnice.

"Bok svijete! Evo malo lijepih vijesti. Naša Coco Knox rodila se mirno 27. ožujka", napisao je pjevač ispod fotografije.

Vijest o prinovi Keating je krajem studenog prošle godine podijelio na vrlo simpatičan i neobičajen način - u gostovanju na radiju Magic FM i tako se odmaknuo od trenda stavljanja ovakvih vijesti na Instagram.

Par se upoznao 2011. na snimanju australske verzije showa The X Factor, a vjenčali su se četiri godine kasnije u pitoresknom East Lothianu u Škotskoj. Uz Coopera, Keating još ima troje djece iz prošlog braka s Yvonne Connolly s kojom se rastao 2015.

EXCLUSIVE: Ronan Keating, Storm and son Cooper have fun at the playground in Auckland, NZ.
10 Apr 2019, Image: 426586517, License: Rights-managed, Restrictions: NO New Zealand, Model Release: no, Credit line: MEGA / Mega Agency / Profimedia
MEGA / Mega Agency / Profimedia

Jedan od razloga njihova razlaza jest njegova prevara s plesačicom Francine Cornell. Par je pokušao spasiti brak, ali krajem 2012. odlučili su se ipak rastati. Keating je u intervjuu za Gloriju priznao kako je u vrijeme razvoda bio potpuno slomljen.

"Život sve mijenja, jednostavno smo otplutali jedno od drugoga. Na žalost, naš brak više nije funkcionirao. Moje srce je slomljeno. Nitko ne želi ući u vezu i imati djecu da bi na kraju vidio kako sve propada. Kad se to dogodi, ispadnete veliki gubitnik. No, takva je istina, nisam uspio", rekao je pjevač.

Čitajte i:

Linker
26. travanj 2024 17:53