WireImage
Uživo iz karantene

Jennifer Aniston iznenadila medicinsku sestru nevjerojatnom gestom: 'Fenomenalna si!'

Poznata glumica videolinkom se javila zaraženoj medicinskoj sestri, a nakon razgovora poklonila joj je i vrijedan dar.

Omiljena 'Prijateljica' i hollywoodska zvijezda Jennifer Aniston iznenadila je jednu američku medicinsku sestru. Glumica se putem videolinka javila u emisiju voditelju Jimmyju Kimmelu koji ju je zatim spojio s Kimball Fairbanks iz savezne države Utah.

Mlada žena radi kao medicinska sestra i tako se zarazila koronavirusom, sada se nalazi u strogoj karanteni i zbog virusa ne može vidjeti svoje kćerkice. Svoja iskustva podijelila je s poznatim voditeljem u njegovoj emisiji koju emitira i proizvodi od kuće.

Poklon za sestru i sve kolegice

"Htjeli smo te malo razveseliti pa mi je želja da nekoga upoznaš. Njezino ime je Jennifer", rekao je voditelj prije nego se poznata glumica pojavila na ekranu. Aniston je zatim pohvalila Kimball zbog njezine hrabrosti u pomaganju zaraženim pacijentima.

"Ne znam kako bih ti zahvalila na tome što riskiraš vlastiti život kako bi pomogla milijunima ljudi o ovoj zemlji. Zaista si fenomenalna", kazala je Aniston koja je medicinskoj sestri poslala i dar.

Poklonila joj je poklon bon u iznosu 10.000 dolara, a dodatne bonove poslala je i za sve njezine kolegice na odjelu.

Tri tjedna zatvorena u kući

Glumica je ispričala kako tri tjedna nije izašla iz svoje kuće te joj je razgovor s voditeljem i medicinarkom jedina komunikacija koju ima.

"Najteži dio od svega mi je gledati vijesti i probaviti što se događa vani", rekla je Jennifer. Glumici boravak kod kuće, nije problem, ispričala je da čisti ormare te da se priprema za nove avanture.

Nedavno najavljeno okupljanje originalne postave za snimanje novog nastavka serije 'Prijatelji' zbog pandemije koronavirusa odgođeno je.


Pročitajte i:

Linker
20. travanj 2024 08:45