Robyn BECK / AFP / Profimedia
Pronašla je sreću

Krenula je dalje: Bivša supruga ozloglašenog producenta ljubi poznatog oskarovca

Modna dizajnerica glumca je upoznala kad je on snimao u filmu njezinog bivšeg muža, no među njima zaiskrilo je tek kasnije.

Bivša supruga zloglasnog Harveyja Weinsteina (67) Georgina Chapman (43) u vezi je s glumcem Adrienom Brodyjem (46). Modnoj dizajnerici je ovo prva veza nakon razvoda od Weinsteina, a nagađanja da je njezin nov odabranik upravo Brody pojavila su se još ove jeseni, piše People.

Georgina je upoznala glumca još dok je bila u braku, jer je oskarovac glumio u filmu 'Hollywoodland' kojeg je Weinstein producirao. No, povezali su se tek prošlog travnja kad su se sreli na modnoj reviji u Portoriku.

Profimedia

Osim što se povukla iz javnog života, Georgina je pretrpjela i neugodnosti s modnom markom Marchesa kojoj je suosnivačica, u samom jeku skandala 2018. otkazali su modnu reviju na tjednu mode u New Yorku.

Chapman s Weinsteinom ima dvoje djece Indiju (9) i Dashiell (6), razvod je finaliziran 2018., nakon što ga je ostavila kada je bivšeg filmskog producenta nekoliko žena optužilo za seksualno zlostavljanje, uključujući poznate glumice.

Prioritet su joj djeca

Na sudu u New Yorku u ponedjeljak bivši producent proglašen je krivim za silovanje i napastovanje dviju žena i čeka konačnu presudu, ako se dokaže da je kriv za ostale optužbe, prijeti mu 25 godina zatvora.

Producer Harvey Weinstein (L) and designer Georgina Chapman arrive on the red carpet for the 89th annual Academy Awards at the Dolby Theatre in the Hollywood section of Los Angeles on February 26, 2017. Photo by /UPI, Image: 322558485, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

"Moje srce se slama za sve žene koje su osjetile nevjerojatnu bol zbog ovih neoprostivih djela", očitovala se Chapman nakon što je ostavila Weinsteina. "Odlučila sam ostaviti supruga. Briga za moju malu djecu mi je najveći prioritet i molim medije za privatnost u ovom periodu", kazala je. Od tada ju se nije moglo vidjeti u javnosti, a pogotovo u blizini bivšeg supruga.

Pročitajte i:

Linker
19. travanj 2024 18:33