Press
Dobra ideja za vikend

Nadomak Zagreba savršena je destinacija za ljubitelje biciklizma, imaju 8 ruta i prekrasnu prirodu

Obiteljska staza, staza vizura, staza kamena, staza tradicije, staza vode, staza baštine, staza prirode ili specifična staza vina - svaka od njih nudi nešto posebno i zanimljivo svakome avanturistu ili turistu, ali i svima onima koji već sada dobro poznaju Jasku ili pak ovdje oduvijek žive. Pronađi i ti svoju stazu!

Aplikacija Jaska Bike će uz pomoć vašeg pametnog telefona sigurno voditi kroz 8 zanimljivih ruta različitih karaktera. Pomoću aplikacije već prije samog puta možete se pripremiti i saznati o svemu što na toj ruti možete vidjeti, ali i što vas na istoj očekuje.

Prethodno upoznavanje s aplikacijom, pomoći će vam pri odabiru najbolje staze - s obzirom da su staze precizno tematski odrađene: udaljenost rute, težina rute te previđeno trajanje. Navođenje aplikacijom naučiti ćete i otkriti o; bogatstvu jaskasnke gastronomije, baštine i tradicijskih elemenata - prirode ljepote baštine ili pak pronaći najdraže vino.

Press
Koju ćete vi izabrati?

Grad Jastrebarsko i TZGJ kontinuirano ulažu u razvoj cikloturizama. Nakon nabavke električnih bicikala i izgradnje moderne garaže putem koje posjetitelji mogu unajmiti e-bicikle, označeno je 250 km staza, a sada je napravljena i aplikacija Jaska bike. Uskoro cikloturiste na navedenim stazama očekuju i odmarališta kako bi dodatno uživali u prirodi.

Aplikacija je potpuno besplatna, a ukoliko ostanete bez interneta i/ili signala, stazu možete pratiti kroz preuzete GPX tragove i prometnu signalizaciju.

Aplikaciju možete preuzeti na Play Storeu i App Storeu.

Podaci su prikupljeni od pouzdanih i provjerenih ruta partnera tako da nema straha da ćete zalutati ako krenete u nepoznato.

A vašu rutu započnite svojim limenim ljubimcem na dva kotača ili pak električnim biciklom kojeg možete iznajmiti u prvoj javnoj garaži električnih bicikala u Jastrebarskom. Odaberi i ti svoju omiljenu stazu! Sjajna ideja za vikend bijeg iz grada.

Linker
20. travanj 2024 03:46