Jani Ugrin
Uživa s najdražom osobom

Nakon obiteljske drame, Severina konačno sretna: 'Šetamo po otocima, spavamo u kućici na drvetu'

Pjevačica je posljednjih mjeseci proživljava pravu obiteljsku dramu, kako zbog sina Aleksandra s kojim nije mogla provoditi vrijeme, tako i zbog navodnih svađa sa suprugom Igorom Kojićem. No, sada se konačno može opustiti i posvetiti sinu s kojim putuje po Hrvatskoj i uživa u njezinim ljepotama.

Domaća glazbena zvijezda Severina odlučila se malo maknuti od svih obveza i posvetiti vrijeme svome sinu Aleksandru s kojim uživa u ljepotama Hrvatske. Prvo su bili u Splitu, a zatim posjetili Kornate i Plitvička jezera.

"Malo šetamo po otocima, malo se zezamo s ježevima - hoće li nas ubosti ili neće, jer moramo vaditi i morske krastavce, a ja sam SuperWoman. Kad sam išla na koncert dok je on bio mali, onda bih se ja obukla u neki oklop, a on me pitao zašto to nosim. Rekla sam mu da sam ja SuperWoman, kao ovi iz crtanog, i idem spašavati svijet. Tako da sam morala uvijek loviti rakove, onda sve to moramo staviti u teglu i pustiti kasnije u more. Jednu je zvijezdu sam izvadio, bio je presretan", rekla je pjevačica za Radio Dalmaciju.

Kako je dodala, ove godine zbog pandemije neće putovati u egzotične zemlje, već će otkrivati što sve Hrvatska nudi. U nekim mjestima, otkrila je, nije bila od mladih dana.

"Na Plitvicama sam bila samo na ekskurziji s osnovnom školom i još jednom kad smo snimali spot. Tamo postoji jahanje, možete hraniti jelene u predivnom resortu, bili smo i u špilji. Naša Hrvatska je stvarno predivna, uživali smo na Plitvicama. Bilo je jako zanimljivo, djeci pogotovo. Spavali smo u kućici na drvetu i sad dolazimo u Split ponovno", ispričala je.

U Splitu je uskoro čeka i proslava godišnjice mature, kojoj se jako raduje. "Svi skupa ćemo se naći i vidjeti jesmo li još uvijek generacija", šaljivo je rekla Severina. Također, pozvala je svoju publiku na splitski koncert, ali je upozorila da svi moraju nositi zaštitne maske. "Vidimo se u Splitu, 11. 7., osviješteni s maskama , ali zato sa srcima k'o kuća", poručila je.

Čitajte i:

Gdje ima dima... Novi Severinin potez sve je zbunio, sad više nikom ništa nije jasno

Konačno zajedno: Severina podijelila zajedničku fotografiju sa sinom kojeg (pre)dugo nije vidjela

Stao na kraj nagađanjima: Severinin suprug Igor zavapio i otklonio svaku sumnju o njihovom odnosu

Severina nakon uhićenja: 'Nisu mi dali da vidim sina više od mjesec dana'

Severina nagradu posvetila sinu Aleksandru, a i ženama koje se nisu dale kada je bilo najteže

Linker
19. travanj 2024 14:45