Promo
Oporavak u bolnici

Naš poznati skijaš završio na hitnoj operaciji: 'Došao sam zbog bolova u trbuhu'

U jeku pandemije koronavirusom naš umirovljeni skijaš završio je na hitnoj operaciji u KBC Zagreb, gdje se još uvijek oporavlja.

Zbog hitne operacije slijepog crijeva u zagrebačkom Rebru hospitaliziran je Natko Zrnčić Dim, naš umirovljeni skijaš.

"Dobro se osjećam, operacija je super prošla, laparoskopski je operirano slijepo crijevo. Prije dva dana došao sam u hitnu zbog bolova u trbuhu. Danas je već puno manje bolova, ide prema dobrom oporavku", kazao je Natko za Gloria.hr.

Ne boji se zaraze koronavirusom

U bolnicu je došao u utorak u večernjim satima, a operiran je u srijedu oko podneva. Specifična situacija s pandemijom koronavirusa našeg sportaša ne brine.

"Ništa posebno ne primjećujem, samo svi nose maske, zapravo nema puno pacijenata, obzirom na situaciju, bolnica je poluprazna. Mislim da nema opasnosti od zaraze", rekao je Zrnčić Dim.

Ubrzo odlazak doma

Sportaš očekuje da će iz bolnice izaći kroz dan ili dva, ovisno o razvoju situacije i oporavku. "Najava je bila da će me otpustiti iz bolnice vrlo brzo nakon operacije, za dva do tri dana", zaključio je.

"Danas jesi sutra nisi. Zbrinuli me i operirali slijepo crijevo na KBC Rebro. Dobro se oporavljam", napisao je na Instagram objavi Natko uz fotografiju iz bolnice.

Pročitajte i:

Linker
20. travanj 2024 05:40