Privatni album
Broji sitno

Nestrpljivo iščekivanje uz slatke muke: Petra Cicvarić otkrila kako se osjeća tik prije poroda

Naša glumica koja se nalazi u devetom mjesecu trudnoće potpuno je spremna za majčinstvo i na duhovit način pokazala je kako se osjeća.

Omiljena nam trudnica Petra Cicvarić nasmijala je fanove i otkrila kako krati posljednje trudničke dane. U odbrojavanju, naravno. Glumica koja je u devetom mjesecu trudnoće na fotografiji puše u balon sa smiješnom porukom: "Who is ready to pop?" (Tko je spreman da se raspukne). Dok Petra broji sitno, za čitateljice Glorije opisala je i kako se osjeća ovih dana.

'Kao kornjača na leđima'

"Kažu da je posljednji mjesec trudnoće najduži mjesec za trudnicu. To je valjda tako, kada nešto iščekuješ, a ne znaš točno kada će, vrijeme duplo sporije prolazi.

Više ni ne gledam trudničku aplikaciju na svom mobitelu koja me svaki dan obavještavala što se danas događa s mojom bebom, koji se organ razvija u ovom tjednu, s kojim voćem se može usporediti trenutna veličina mog djeteta, koje simptome trebam očekivati i koje bih stvari trebala pripremiti. Znam točno da sam u zadnjem mjesecu trudnoće jer, u trenutku kad ležim na kauču, a netko pozvoni na vratima, treba mi pet minuta da ustanem i još pet minuta da stignem do njih. Jer se ponekad osjećam kao kornjača koja je slučajno pala na leđa i čeka magičnu ruku da ju okrene".

Novu kolumnu Petre Cicvarić čitajte u petak samo na Gloria.hr.

Pročitajte i:

Linker
10. travanj 2024 23:36