Sementa Rajhard
 Davor Matota
Čestitke!

Sretne vijesti: Rodila Sementa Rajhard, pjevačica i zaručnik dobili malenu kćerkicu

Naša simpatična pjevačica i glumica na svijet je donijela svoje prvo dijete.

Glumica i pjevačica Sementa Rajhard danas je u jednoj zagrebačkoj bolnici donijela malenu djevojčicu. Ova 29-godišnja umjetnica rodila je svoje prvo dijete koje je dočekala zajedno sa zaručnikom Vanjom Brundulom. Ova zvijezda serija "Stella" i "Čista ljubav" privatni život drži daleko od očiju javnosti te još nije službeno potvrdila rođenje, čestitke mladim roditeljima stižu sa svih strana.

Sementa je ovih dana u razgovoru za InMagazin ispričala kako joj izgledaju posljednji dani trudnoće. "Termin je vrlo blizu, , zaista brojimo još par tjedana, tako da jako sam uzbuđena, svi smo jako uzbuđeni I jedva čekamo. Straha nema, bit će sve kako treba bit'', kazala je naša pjevačica.

Pandemija pomrsila planove

U ovo doba pandemije koronavirusa, vjerujemo niti jednoj trudnici i budućim roditeljima nije svejedno, a to je također priznala i Sementa. "Nije onako kako sam planirala. U smislu strah te otići na pregled, jer se bojiš da ćeš nešto pokupiti kada izađeš na balkon, a kamoli nešto drugo, isključivo jer smo trudnice koje prvenstveno čuvamo dijete koje je u nama, a tek onda sve ostalo'', kazala je mlada umjetnica.

Također, iako su planirali da otac bude prisutan u rađaonici, to sada nije bilo moguće zbog novih pravila.

Pročitajte i:

Linker
25. travanj 2024 19:56