Getty Images
Plješće li on to sam sebi?

Tome se nitko nije nadao: Johnson na neobičan način odao počast liječnicima koji su ga spasili

Lijepo je što se premijer Velike Britanije odlučio zahvaliti timu liječnika koji su ga spasili od posljedica COVIDA-19, no pitanje je što će na to jednog dana reći njegov sin, kojemu će se, u najmanju ruku, biti teško potpisati punim imenom i prezimenom.

Svi znamo kako je britanski premijer Boris Johnson prebolio koronavirus, zbog kojeg je neko vrijeme bio hospitaliziran, pa čak i završio na intenzivnom liječenju. Njegova priča imala je sretan kraj, te je povratak kući osim papirom da je izliječen, vrlo brzo dobila još ljepši završetak, jer je nekoliko dana kasnije postao i otac.

Boris Johnson postao otac po šesti put! 24 godine mlađa zaručnica rodila sina

Njegova zaručnica Carrie Symonds (32) u Londonu mu je 29. travnja rodila sina, te je tako vrckavi Boris po šesti puta posto otac. A da je luckast, najblaže rečeno, pokazao je i svojim novim potezom. Naime, britanski mediji prenose kako je premijer novorođenčetu uz prezime nadjenuo čak tri imena.

Tako će se beba iz veze s njegovom novom partnericom zvati - Wilfred Lawrie Nicholas Johnson u čast djedovima, ali i u znak zahvalnosti liječnicima koji su ga izliječili od koronavirusa.

LONDON, ENGLAND - MARCH 09: Prime Minister Boris Johnson and Carrie Symonds leave after attending the annual Commonwealth Day Service at Westminster Abbey on March 9, 2020 in London, England. (Photo by Dan Kitwood/Getty Images)
Getty Images
Što li će im sin jednog dana reći?

Vijest o imenu dječaka javnosti je, pak, prenijela njegova majka objavivši fotografiju bebe u svom naručju na Instagramu.

"Wilfred po Borisovu djedu, Lawrie po mom djedu, a Nicholas u čast dr. Nick Priceu i dr. Nick Hartu, dvojci liječnika koji su Borisu prošli mjesec spasili život." napisala je Carrie na svom Instagram profilu predstavljajući dijete javnosti.

Životna bitka! Boris je bio 'zlatni' klinac s Oxforda kojem ni preljubi ni laži nisu naštetili

Instagram

Sreća u nesreći je što se njihova priča na kraju dobro završila. Naime, kako smo pisali, britanski premijer je, premda pozitivan na koronavirus - boravio u istom stanu sa svojom zaručnicom, iako je bila u visokom stupnju trudnoće. Logično, zarazila se opasnim virusom i ona, međutim, trudnoća je bila uredna do samog kraja i rodio se zdrav dječak. Ipak, Boris je zbog toga naišao na oštre kritike javnosti koja ga je prozivala da je neodgovoran. Iako je to sad manje bitno, pitanje je i odluke oko djetetova imena.

Dio javnosti je podržava, a drugi dio takvu odluku ismijava ističući kako će dječaku trebati cijela vječnost da se potpiše punim imenom i prezimenom.

Podsjetimo, iako je poznato da su u vezi od 2018. godine, o ljubavi Borisa i Carrie zapravo se ne zna previše, a tako ni kako je njihova ljubav počela. Spekulira se, ipak, da je i ova romansa počela preljubom kojem je Johnson oduvijek sklon. Zbog Carrie je navodno definitivno odlučio završio brak s odvjetnicom Marinom Wheeler, no sve su tek tračevi i pretpostavke britanskih tabloida.

Čitajte i:

Boris Johnson pušten iz bolnice: Liječnicima preko videa zahvalio što su mu spasili život

Nije joj ni 40. Ova premijerka odrasla je u siromaštvu, borila se s neplodnošću i osvojila svijet

Slavna spisateljica oporavila se u rekordnom roku: 'Ove tehnike disanja pomogle su mi u ozdravljenju'

Linker
15. travanj 2024 07:55