Instagram
BIVŠI, ALI BLISKI

Ana Rucner i Vlado Kalember ponovno zagrljeni

Iako su se razveli prije četiri godine, violončelistica Ana Rucner i pjevač Vlado Kalember izgledaju kao da su ponovno zaljubljeni: on niže komplimente za nju, a ona je objavila fotografiju na kojoj su zagrljeni.

Izljevi nježnosti koji su se zaredali kod bivših supružnika ne znače da su krenuli prema pomirenju jer su oboje, još otkako su se razveli 2014. godine, isticali da između njih ljubavi i dalje ime, a Ana Rucner je svojem bivšem partneru često znala govoriti da je on njezino srce. Da će odnos i nakon razvoda biti takav najavili su u svojoj izjavi u kojoj su potvrdili da se, nakon dugogodišnjih nagađanja, ipak razvode.

- Iako se razvodimo, među nama nije došlo do kraja ljubavi. Volimo se i poštivat ćemo se i dalje na malo drugačiji način i na različitim adresama - rekli su tada, a njihove fotografije s već tradicionalnog ljetovanja na Pagu, gdje odlaze sa svojim sinom Darianom, u mnogima su probudile nadu da bi se bivši par ipak mogao pomiriti.

Instagram

Ipak, fotografija na kojoj njih dvoje zagrljeni gledaju u daljinu bila je posvećena njihovom sinu Darianu koji je proslavio 12. rođendan.

- Puno smo lijepih trenutaka imali, ali ona mala točkica koja trčkara prema moru naš je vječan trenutak - napisala je Ana.

Iako je sve više onih koji zbog djece ostaju u prijateljskim odnosima, njih dvoje posebna su priča jer i dalje obasipaju komplimentima jedno drugo i često naglašuju da se i dalje vole iako više nisu bračni partneri.

Tako je Vlado nedavno uz Aninu fotografiju snimljenu na odmoru napisao da "ima najljepši pogled", s čime su se njegovi obožavatelji složili.

Linker
22. travanj 2024 19:46