Davor Matota
Na double dateu

Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić - najsretniji supružnici na špici

I nakon što je prva sezona 'Gospodina Savršenog' gotova, Antonija Blaće još uvijek pomno bira društvo jer svoje slobodno vrijeme želi potrošiti samo uz ljude koji su joj apsolutni prioriteti u životu.

Popularno lice RTL televizije, Antonija Blaće (39) česta je gošća zagrebačke špice. Nikada sama, ni u žurbi, nego opuštena i sretna, u društvu svog supruga Hrvoja Brlečića naprosto blista. Ovoga puta na glavnoj gradskoj šetnjici susreli su se s prijateljima Hrvojem Klobučarom (45) i izabranicom njegova srca, glumicom Ana-Marijom Percaić koji su u vezi od 2016. godine.

Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2018. / foto: Davor Matota / Antonija Blace i suprug Hrvoje Brlecic i Hrvoje Klobucar i Ana Marija Percaic
Davor Matota
Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić, Hrvoje Klobučar i Ana Marija Percaić
Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2018. / foto: Davor Matota / Antonija Blace i suprug Hrvoje Brlecic i Hrvoje Klobucar i Ana Marija Percaic

Na zabavnom double dateu ekipa nije skidala osmijeh s lica. Da su Hrvoje i Antonija u vezi, otkrilo se u ljeto 2009., zaručili su se u svibnju 2011. na brodu u Beogradu u veselom društvu, i uz zvuke trubača, a vjenčali su se u lipnju 2015.

'Brak je onaj pozitivni mrak, a ne mrkli mrak. Volim taj osjećaj doma, utočišta, sigurnosti. Iako, naravno, imala sam taj osjećaj i prije, ali slađe je reći ‘suprug’ nego ‘dečko’. Puno slađe', rekla je jednom prilikom Antonija.

Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2018. / foto: Davor Matota / Antonija Blace
Davor Matota

U ulozi voditeljice Antoniju gledamo još od 2005. godine nakon njezinog sudjelovanja u reality showu 'Big Brother', a danas, punih četrnaest godina nakon, i dalje vlada televizijskim ekranom. Nikada nije stagnirala u mjestu, nego se uvijek trudila dati najbolje od sebe, a sada na pragu svoje četrdesete, došla je do toga da je napokon do kraja zavoljela sebe. Nedavno je za Gloriju detektirala što je najveći problem nježnijeg spola.

'Prebrojavamo si bore i mjerimo celulit od mladih dana i uvijek nedostaje još nešto. Uvijek vidimo prostor na napredak i nadogradnju. Ima jedan izvrstan citat: 'Da sam barem debela kao onda kada sam prvi put pomislila da sam debela'. Super mi je ta fora jer je stvarno istinita. Takve smo. Ipak, s godinama, sve je manje nezadovoljstva, a sve više sigurnosti', dodala je Antonija koja će ove godine proslaviti okrugli rođendan i četvrtu godinu braka, a u životu se trudi sve izvući na čistu pozitivu.

Linker
24. travanj 2024 02:08