GODINA 'POZNATIH' BEBA

Baby boom! U domove poznatih stigle su Mila, Mare, Lea, Antun, Max...

Bila je ovo jedna srećom ispunjena godina za brojne domaće i strane zvijezde - njihove su živote obogatile prinove. Mnogi su prvi put osjetili čari roditeljstva, neki su postali roditelji petog djeteta... a rodilo se i neobično mnogo blizanaca.

Beba je u siječnju okrunila tri godine braka pjevačice Pamele Ramljak i Mladena Salajstera. Za Gloriju je Pamela ispričala i kako su svom Antunu izabrali ime: ‘Nazvali smo ga Antun iz tri razloga: prvi je što smo se na to zavjetovali, moleći za njegovo rođenje u Bazilici sv. Ante Padovanskog u Padovi, drugi jer smo se vjenčali u istoimenoj crkvi u Zagrebu, a treći je najintimniji. Mladenova majka Vlasta preminula je kad su mu bile tri godine, od raka, a ona je htjela da joj se sin zove Antun’.

Pamela Ramljak sa suprugom i sinčićem

Stigla nam je potom i veljača i još jedna 'slavna' beba - supruga hrvatskog premijera Andreja Plenkovića, Ana Maslać, rodila je njihovo drugo dijete, djevojčicu Milu koju je s nestrpljenjem iščekivao stariji brat Mario.

Vatikan,071017.
Hrvatski premijer Andrej Plenkovic u sluzbenom je posjetu Vatikanu, gdje je razgovarao s papom Franjom. 
Na fotografiji:Andrej Plenkovic, sin Mario, papa Franjo, supruga Ana Maslac Plenkovic i kci Mila tijekom audijencije.
Foto: Lana Slivar Dominic / HINA / POOL / CROPIX
Foto: Lana Slivar Dominic / HINA / POOL / CROPIX / CROPIX
Obitelj Plenković s papom Franjom krajem 2017. godine u Vatikanu

U ožujku je stigla i malena Meri - djevojčica koja je uljepšala živote voditeljice Mirne Maras Batinić i njezina supruga Željka Batinića. Mirna iz prvog braka s Marijem Valentićem ima i sedmogodišnjeg sina Niku. O odgoju dvoje djece, roditeljstvu i svakodnevnom životu njezine obitelji, Mirna je progovorila jesenas u zanimljivom razgovoru za portal Gloria.hr.

Instagram
Mirna Maras sa svojom Meri

Brat je postao i trogodišnji Thiago, sinčić bivšeg Dinamovca, koji igra za turski Karabükspor, Luisa Ibaneza i njegove supruge Matee. U ožujku je Matea, naime, rodila još jednog dječaka, Mathiasa. Ožujak je donio srećicu i u obitelj sportskog novinara i RTL-ova voditelja Filipa Brkića. Njegova supruga, košarkašica Iva Brkić rodila je djevojčicu Barbaru. Par se jesenas razdvojio jer je Iva otišla igrati u Španjolsku te je sa sobom povela i malenu, ali se redovito posjećuju i dijele sreću.

zagreb 14.06.2017
Filip supruga Iva i kcerka Barbara
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Filip Brkić, Iva i Barbara Brkić

Stiže nam i travanj i najveća sreća u obitelj glumice Mirne Medaković Stepinac i Hrvoja Stepinca - prijatelji i kolege zasuli su ih čestitkama kada su im na svijet stigle jednojajčane blizanke Kaja i Zora. U trudnoći je, kako je otkrila za magazin Gloria, cijelo vrijeme radila vježbe za jačanje mišića leđa s obzirom na to da su ona podnosila najveći teret te se udebljala 15 kilograma, ali time nije razbijala glavu - najvažnije joj je bilo da su cure dobro - i jesu, prekrasne su male 'žabice', kako ih Mirna zove od milja.

Davor Matota / Hanza Media
Mirna Medaković Stepinac, Nevena Rendeli, Mak Vejzović i Hrvoje Stepinac s kćerima

Travanj je mjesec u kojem smo dobili još jednu celebrity bebu - na svijet ju je donijela pjevačica Vanda Winter. Rodila je sinčića kojemu su ona i njezin suprug, profesor kineziologije, dali ime Fabijan. Jedna je od najglasnijih mladih mama koje podržavaju dojenje u javnosti.

Roditelji su postali i nogometaš Intera Marcelo Brozović i njegova supruga Silvija Lihtar, koji su dobili djevojčicu i dali joj ime Aurora. U svibnju je rodila bivša manekenka Jelena Orešković te su ona i Hermidas Atabeykij nakon petogodišnje Panthee dobili još jednu djevojčicu.

Nakon kćerkice Lole, redatelj Dalibor Matanić i njegova supruga, glumica Helena Minić Matanić, u lipnju su dobili drugo dijete, sina Maxa. 'Tek kad rodiš drugo dijete shvatiš da nisi bio kul i opušten s prvim djetetom kao što si mislio. Drugi put je mnogo opuštenije i ležernije, više znaš pa si mirniji, a sve se to na kraju odrazi na bebi. Meni je Max mnogo mirniji nego što je to Lola bila', rekla je za portal Gloria.hr.

izlazak iz rodilista / Sv Duh  / Zagreb 13.06.2017. / foto: Davor Matota / Dalibor Matanic i Helena Minic i sin Max
Davor Matota

Mjesec dana prije termina, krajem lipnja, rodila je i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović. Ona i direktor fotografije Mak Vejzović spremni su dočekali blizanke, djevojčice Leu i Mare koje su ubrzo postale vrlo omiljene celebrity bebe. Magazin Gloria predstavio ih je ekskluzivno, kada je Nevena napisala dnevnik svoje trudnoće.

U srpnju je otac postao TV voditelj Frano Ridjan, a njegova je supruga Lea rodila dječaka. ‘Nismo se još okupali ovog ljeta, odlučili smo se solidarizirati s Maurom. Imamo raspored, maleni je ranoranioc pa smo već jako, jako rano u šetnji, ako treba već u šest i mogli bi bez problema u emisiju ‘Dobro jutro, Hrvatska’, ispričao nam je u šali Frano mjesec dana nakon što je postao otac.

Josip Čekada

Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić u studenom je otkrio da je u srpnju njegova supruga Vladimira Palfi rodila kćer Iskru te da je nakon sinčića Ksavera obitelj postala bogatija za još jednog člana.

Pjevačica Ivana Kovač, kćer legendarnog Miše Kovača, u kolovozu je rodila kćerkicu Elenu, koju odgaja s partnerom Elvirom Hasanhodžićem. Nekoliko mjeseci kasnije, ispričala nam je kako se snašla u ulozi majke. 'Majčinstvo je najljepši osjećaj. Kad dođe beba, sve nekako krene samo od sebe. Ljubav prema djetetu daje snagu zahvaljujući kojoj sve izdržiš bez pogovora i s dobrom voljom,' rekla je i dodala da djed Mišo 'Non-stop zove, sve želi znati, do najmanje sitnice, je li jela, kad je jela, je li se podrignula...'.

Potkraj kolovoza rodila je i zagrebačka glumica Petra Kurtela - ona i njezin dečko Igor Banović, arhitekt i game developer, dobili su sina Relju. Uz Petru je tijekom trudnoćei na porođaju bila profesionalna doula, o čemu je pričala za Gloria.hr.

Ivana Kovač sa svojom Elenom kod liječnice

Glazbenik Ivan Dečak i njegova Nina Celio Cega ljetos su postali roditelji dječaka. Potom je u rujnu rodila i naša bivša misica Maja Cvjetković koja se u 2017. i udala za poduzetnika Andriju Kevića.

Spica / Zagreb 25.11.2017. / foto: Davor Matota / Maja Cvjetkovic i kcer Vita
Davor Matota / Hanza Media
Maja Cvjetković i kći Vita

Model i poduzetnica Ljupka Gojić Mikić i nogometaš Mihael Mikić dobili su treću srećicu, i treću djevojčicu i dali joj ime Mari Dana. Obitelj se trajno vratila iz Japana gdje su godinama živjeli, te je Ljupka rodila u Zagrebu. I Janu Siennu i Milu Amelie rodila je u rodnome gradu oboje supružnika.

Spica / Zagreb 13.10.2017. / foto: Maja Jurovic / Ljupka Gojic i kcer Mari Dana ili Dani
Maja Jurović / Hanza Media
Ljupka Gojić i kći Mari Dana u šetnji Zagrebom

Treća sreća pokucala je jesenas i na vrata nogometašu Luki Modriću, njegova je Vanja rodila djevojčicu koja je dobila ime Sofia. Par već ima sedmogodišnjeg sina Ivana i četverogodišnju Emu. Sofiju su ovih bladanskih dana krstili u Zagrebu.

Instagram

U listopadu je rodila i fotografkinja Mara Bratoš, a ponosni je otac glumac Nikša Kušelj. Dobili su djevojčicu i dali joj ime Pavla.

Studeni je mjesec kad je majka postala sportašica Lucija Zaninović. Dječaka su i ona i suprug Nal Kuzmanić nazvali Ervin. I Luka Šulić i njegova Tamara Zagoranski čari roditeljstva iskusili su u studenom. Rodio im se dječačić Val. Tog je mjeseca slavio i glumac Hrvoje Kečkeš kojemu je supruga Vedrana rodila malenu Mišu.

I Lana Pavić i njezin suprug Marko Kožul imali su razloga za slavlje upravo u studenom, kad im se rodio Marko Aurelije. 'Dragi svijete, postao si bogatiji za jednog preslatkog radoznalca koji je i prije no što smo se nadali, uz malo neizbježne drame, svojim rođenjem obradovao mamu, tatu, seke, bake, didu, uju, rođake, kumove i prijatelje... Maleni moj, budi jak, hrabar i borben, da što prije nadoknadiš vrijeme koje si trebao provesti u mami. Dobrodošao Marko Aurelije', bile su tada riječi ponosne mame.

Instagram
Lana Pavić sa suprugom i djecom

U studenom je i Milica Mihajlović svom ivici Todoriću rodila sina Vida.

Ako se o nekoj bebi priča svaki dan, priča se o bebici blogerice Elle Dvornik i njezinog Charlesa Piercea. Beba se također rodila u studenom i dobila ime Balie Dee.

Prosinac 2017. zauvijek će pamtiti i Ana Zaninović koja je rodila sinčića Tomu kojega odgaja u sretnom braku Dujom Đapićem.

Slavile su i brojne svjetske zvijezde, među kojima su: Jelena i Novak Đoković, Amal i George Clooney, Serena Williams, Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias, Beyonce i Jay Z, Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez, švedski princ Carl Philip i princeza Sofia, Bradley Cooper i Irina Shayk, Natalie Portman i Benjamin Millepied, Mel Gibson i Rosalind Ross, Janet Jackson, a Tori Spelling i Dean McDermott poželjeli su dobrošlicu petom djetetu.

Ronaldu je blizance rodila surogat majka, a kćerkicu Alanu Martinu djevojka Georgina Rodriguez:

Ronaldu je blizance rodila surogat majka, a kćerkicu Alanu Martinu djevojka Georgina Rodriguez

Ponosni roditelji blizanaca, djevojčice Elle i sina Alexandera, Amal i George Clooney:

*PREMIUM-EXCLUSIVE* ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, ITALY, SPAIN, SWITZERLAND ** Venice, ITALY  - **MUST CALL FOR PRICING**

Hollywood Star George Clooney pictured with wife Amal Clooney and their twin babies in Venice, The happy couple were pictured catching a taxi boat before getting onto Large tour bus with their entourage.

Pictures Taken:  31 Aug, 2017

Pictured: George Clooney - Amal Clooney

BACKGRID UK 3 SEPTEMBER 2017 

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 348169745, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos
Amal i George Clooney dobili su blizance

,

Linker
25. travanj 2024 10:55