David i Victoria Beckham
 Getty Images
nije loše

Beckham donio hrabru odluku: Tvrdi da je to morao učiniti, a mnogi se pitaju je li bilo nužno?

Izolacija je natjerala jednog od najseksi muškaraca svijeta da sam uzme mašinicu za šišanje u ruke i olakša si muke, svoju kosu je ošišao 'na nulu' i sad ima brigu manje.

Poznati bivši nogometaš David Beckham (44) obrijao je glavu dok vrijeme provodi u karanteni, a zbog fotografije koju je objavio na društvenim mrežama, stižu različite reakcije.

Ipak, kako je u kratkom vremenu skupio milijun i šesto tisuća likeova, čini se da nije pogriješio...

Ovom odlukom Beckham se pridružio velikom broju muškaraca koji su se odvažili na isti imidž dok su zatvoreni u svojim domovima.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

"Ovo sam morao učiniti", stavio je uz fotografiju i sve zamolio da ostanu kod kuće.

Njegov crno-bijeli selfie snimljen dok leži na kauču tijekom izolacije zbog virusa COVID 19, nastao je nakon obiteljske večere koju je, kako je otkrio, spremio njegov sin Romeo (17).

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19:  David Beckham and Victoria Beckham arrive at St George's Chapel at Windsor Castle before the wedding of Prince Harry to Meghan Markle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Odd ANDERSEN - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images
David Beckham i Victoria Beckham

U komentarima su se njegovi obožavatelji već krenuli šaliti kako će ga sada svi kopirati i također obrijati glavu. Kada je Beckham u pitanju, on može napraviti što god poželi.

ČITAJTE I:

Linker
18. travanj 2024 18:57