Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović
 Promo
zaljubili se na poslu

Bojana Gregorić Vejzović nikad nije bila nježnija: 'Nosi moj pečat na srcu, volim te'

Glumica je na društvenim mrežama čestitala rođendan suprugu Enesu Vejzoviću. Bojana Gregorić Vejzović je za čestitku objavila dvije fotografije - jednu na kojoj poziraju zajedno i drugu na kojoj je njezin muž bio 20-godišnji mladić.

"Moja bezvremenska ljubav s 20 godina, danas 43 godine... Živio ljubavi! Ti si vjetar u jedrima, stijena koja čuva od nemilosrdne bure, s tobom se uvijek smijem! Hrvatski na čelu, a moj pečat na srcu... Sretan ti rođendan! Volim te" - napisala je Bojana Gregorić Vejzović kraj kultne fotografije.

Kolegi iz zagrebačkog kazališta "Gavella" izrekla sudbonosno ‘da’ u tada popularnom zagrebačkom lounge baru Škola. Ni poodmakla trudnoća tada nije utjecala da Bojana zablista u punom sjaju – samo dva i pol mjeseca kasnije stigao im je sinčić Raul, a već nakon četiri godine i kći Zoe.

Nedavno se kroz smijeh prisjećala neodoljivog ‘poklona’ za vjenčanje u režiji Tarika Filipovića i Renea Bitorajca. ‘’Pripremili su ‘igrokaz’ sa stihovima koji naravno uključuju Enesa i mene, a naslovljen je s ‘Ne daj se Enes. Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović zaljubili su se 2003. kada su zajedno glumili u predstavi "Popcorn", a vjenčali su se 2006. godine.

Spica / Zagreb 19.10.2018. / foto: Davor Matota / Bojana Gregoric Vejzovic i suprug enes vejzovic
Davor Matota
Bojana Gregorić Vejzović sa suprugom Enesom Vejzovićem na špici

Formula za sretan brak

"Kad bih znala tu formulu, mislim da bih je mogla prodati za dobre pare. Kao djevojka zazirala sam od pomisli da budem s čovjekom iz branše, no onda sam se ludo zaljubila baš u Enesa. Mnogo vremena provodimo zajedno i razumijemo problematiku čudnog radnog vremena. Gluma i općenito umjetnički poslovi su nešto što ne možete ostaviti u uredu, odnosno kazalištu, i ne razmišljati o tome kod kuće. Ta vrsta podupiranja je neizmjerno važna. Ljubav počinje u strasti i zanesenosti, no prijateljstvo, kompromis i podrška čine je čvrstom", priznala je tada zagrebačka glumica.

Čitajte i:

Što li joj je muž skrivio? Poznata glumica u karanteni napravila ono što bi se malo tko od nas usudio

Bojana Gregorić Vejzović: 'Srce mi se slomilo u tisuću komada'

Prsluk u prvom planu: Za outfitom Bojane Gregorić-Vejzović vrijedilo se okrenut

Linker
25. ožujak 2024 17:21