Splash News
Splash News

NESTAŠNI TATA

Channing Tatum nasamario kćerkicu i njezinu reakciju zabilježio preslatkim videom

Već šestu godinu zaredom čuveni američki komičar Jimmy Kimmel nasmijava publiku širom svijeta sa svojim YouTube izazovom za roditelje, čiji je smisao da mame i tate svojim mališanima saopće kako su im pojeli slatkiše koje su prikupili u Noći vještica. Reakcije djece svaki su put izuzetno simpatične, a ove godine izazovu se pridružio i glumac Channing Tatum koji je nasamario svoju kćerkicu.

Zvijezda filma “Magic Mike” ove se godine odvažila na Kimmelov izazovu, a svijetu je otkrio što se dogodilo kad je svojoj 4-godišnjoj djevojčici Everly obznanio da je “pojeo sve njezine slatkiše”.

Plač, šok, suze i nevjerica obuzeli su djevojčicu, a nakon što više nije mogao izdržati, glumac joj je priznao kako se samo šali. Kći mu je uvrijeđenim tonom odgovorila kako “nije smiješno”, a simpatičan je video osvojio srca kako Kimmelovih gledatelja, tako i obožavatelja 37-godišnjeg glumca.

 

Malena Everly njegovo je prvo dijete, a dobio ju je u braku Jennom Dewan, nekad plesnom partnericom, danas suprugom i majkom i njegove kćeri. Jenna i Channing jedan su od onih parova koje Hollywood obožava: zgodni su, simpatični i duhoviti, a i posljednjim potezom u nizu opravdali su taj status.

Kingsman: The Golden Circle - World Film Premiere, Leicester Square, London UK, 18 September 2017, Photo by Brett D. Cove
<P>
Pictured: Jenna Dewan Tatum, Channing Tatum
<B>Ref: SPL1582704 190917 </B><BR/>
Picture by: Brett D. Cove / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
photodesk@splashnews.com<BR/>
</P>
Brett D. Cove / Splash News

Jenna Dewan Tatum i Channing Tatum na premijeri 'Kingsmana' u Londonu, rujan 2017.