BIJEG U LJETO

Danijela Dvornik ima neodoljive slike s plaže usred zime

Danijela Dvornik / Instagram
I Božić i Novu godinu Danijela Dvornik dočekala je daleko od doma: još je 11. prosinca spakirala kofere i s prijateljicom od zime pobjegla u zemlju vječnog ljeta.

Već gotovo mjesec dana Danijela Dvornik (51) uživa na plažama Šri Lanke, otoka južno od Indije na kojem su kroz cijelu godinu ljetne temperature. A upravo se bijegu u ljeto iz hladnog Zagreba najviše i veselila. Ipak, na odmoru se nije samo izležavala na plažama, već je razgledavala brojne znamenitosti, a uživala je i u pogledu s Adamovog vrha te se popela na Sigiriju, stijenu na kojoj se nalaze ruševine palače kralja Kashyapa.

Bijeg u čudesnu prirodu Šri Lanke naveo je Danijelu i na razmišljanje: "Sjedim na vrhu Adamovog zuba u totalnoj tišini s pogledom koji ti puni dušu i mislim kako volim svoj život u totalnoj svjesnosti njegove prolaznosti i kako je zemlja sama po sebi čudo koje liječi dušu na sve moguće načine".

Danijela je na Šri Lanci posjetila i gradić Ella te se popela na Ella Rock, a svojim je objavama dala do znanja da je trenutačno jako zadovoljna sa svojim životom.

- Ja ovog Božića ne želim ništa jer sve već imam što mi je potrebno, Mir u sebi, srce ispunjeno ljubavlju i sklad u duši. Želim to i vama od srca - napisala je Danijela koja posebno uživa u ulozi bake malenoj Balie Dee, kćeri Elle Dvornik i Charlesa Piercea.