promo
angažman iz snova

David Skoko pronašao komadić raja na zemlji: Gastro priča s potpisom omiljenog TV kuhara

Jedan od najpoznatijih hrvatskih chefova David Skoko ovih je dana u Bowi na otoku Šipanu, pravom malom raju na zemlji koji je upravo otvorio svoja vrata.

Poznati i priznati chef David Skoro će sa svojim timom te timom Bowe pripremiti ljetne specijalitete koji će nas veseliti ovog ljeta. Bit će to rapsodija kreativnosti jednog chefa i prirode otoka Šipana bogate namirnicama koje će ovoj ljetnoj bajci dati jedan drugačiji štih.

Novi doživljaj, novo iskustvo, novi osjećaj, nove uspomene. Simboli su ljeta koje smo toliko s nestrpljenjem čekali. Šipanska Bowa dalmatinski je dragulj koji je svojom rajskom ljepotom, posebnošću, kulinarskom čarolijom i tradicionalnim receptima dubrovačkog kraja postao omiljeni kutak raja gostiju iz cijelog svijeta. Početak novih ljetnih avantura obilježit će upravo posebnom gastro pričom s potpisom Davida Skoke.

promo

DCIM0MEDIA\DJI_0036.JPG
promo

Prvi hrvatski kuhar s vlastitom emisijom na TV kanalu 24Kitchen od morskih specijaliteta kreira pravu umjetnost, a u Bowi će predstaviti spoj najnovijih kulinarskih trendova u sinergiji s domaćim namirnicama i poznatim morskim delicijama. Kuhinja Davida Skoke temelji se na dugoj tradiciji pripreme ukusnih i domaćih ribljih jela.

promo

Uz brojne suradnje s domaćim TV kućama i magazinima, David je surađivao i snimao sa stranim televizijama, a vrlo zapaženo gostovanje imao je i u emisiji No reservations CNN-ovog Anthony Bourdaina. Njegova izvrsnost, maštovitost i posebnost savršeno upotpunjava profinjenu priču Bowe Dubrovnik.

Na najvećem otoku Elafitskog arhipelaga, otoku Šipanu, u osamljenoj uvali s prekrasnom plažom i pogledom na tirkizno more te ljepote razasute po šumovitim padinama, čeka vas zaista posebna gastro priča.

promo


Čitajte i:

David Skoko objavio sina koji se zabavlja u kuhinji, a svi se slažu u jednom: 'Isti ti'

VIDEO | David Skoko otkrio nam je omiljeni uskrsni recept, tajnu sretnog braka i vrhunski projekt

David Skoko priznao da se opametio tek nakon jedne nesreće: 'Više sam puta letio preko volana'

Linker
20. travanj 2024 00:41