Vedran Tolić
Baby boom se nastavlja

Dino Merlin postao djed! Prvo unuče dobilo je neobično ime iz obitelji

Čini se da je izolacija ipak očinila svoje, kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu. Mnogi parovi dobili su prinove, a regionalna zvijezda dobila je novu ulogu.

Bosansko-hercegovački glazbenik Dino Merlin (57) ima jedan veliki razlog za sreću - postao je djed. Njegov sin Hamza i snaha Dženeta Tabaković - Dervišhalidović, piše Avaz, podarili su mu unuka te mu nadjenuli ime Nezir. Naime, tako se zvao njegov pradjed, inače otac Dinine supruge.

"Mama i beba su već kod kuće i dobro se osjećaju. Čestitke obitelji stižu sa svih strana", rekao je za Avaz izvor blizak obitelji.

Prvog unuka glazbenik je dobio prije nekoliko dana, a osim sina i snahe, zbog dolaska novog člana u obitelj sretni su i Dinina supruga Amela i kći Naida.

Inače, Hamza i Dženeta vjenčali su se prošle godine, a njihova ljubav počela je još u srednjoškolskim danima te su u vezi bili sedam godina. Sličnu ljubavnu priču ima i Dino koji se u svoju suprugu zaljubio sa samo 17 godina i od tad su nerazdvojni.

Nekad siromah, danas zvijezda

Pravim imenom Edin Dervišhalidović, Dino je nekoć bio siromašni mladić bez perspektive koji je radio teške fizičke poslove u noćnoj smjeni talionice željeza. Upravo mu je njegova supruga Amela bila najveća potpora na putu do vrha. U jednom intervjuu za Gloriju otkrio je čime bi zarađivao za život da se ne bavi glazbom.

Split, 110415.
U sklopu turneje Hotel Nacional veceras je u Spaladium Areni koncert odrzao Dino Merlin.
Foto: Mario Todoric / CROPIX
CROPIX
Dino Merlin u Spaladium Areni.

"Vjerojatno građevinom. Negdje sam pročitao da je građevina sublimirana muška poezija. Smatram se poetom jer pišem pjesme, ali volim i lopatu. Nije zanemarivo ni to što je moja supruga Amela arhitektica pa bismo mogli udružiti snage", rekao je glazbenik koji je otkrio i tajnu svog dugogodišnjeg braka.

"Nama su se, doslovce, podudarile zvijezde. Kad smo se sreli, imali smo samo 17 godina, potpuno nevini i čisti. Sretan sam što je naša ljubav opstala do danas. Meni je Amela i supruga, i mama, i ljubavnica, i majka moje djece, i rame za plakanje, i najbolji saveznik i savjetnik. Plahe sam naravi, a ona je moja brana, koja zna kako me smiriti u pravom trenutku. Potpuno smo različiti: ja lako planem, ona je samozatajna i uvijek smirena. Valjda se zato tako dobro i slažemo", zaključio je.

Čitajte i:

Dino Merlin otkazao suradnju bubnjaru: 'Nanio nam je nemjerljivu štetu'

Neviđeni baby boom na domaćoj i stranoj sceni! Stiže niz slavnih prinova

Domaći baby boom: Prinove stižu u čak 14 poznatih obitelji

Na poseban dan: Nakon devet godina braka stiže prinova u obitelj najpoznatije plus size manekenke

Linker
18. travanj 2024 07:16