kim verson
 Hrvoje Burić
novi imidž

Djevojčica postala žena! Kim odrasla pred kamerama, a sada pokazala svoju novu stranu

Pjevačica Kim Verson predstavila se široj javnosti putem showa "Hrvatska traži zvijezdu". U međuvremenu je pobjednica tog natjecanja gradila polako karijeru, ali i svoj vizualni identitet.

Glazbenica nesvakidašnjeg vokala Kim Verson drastično je promijenila svoj imidž na što ju je ponukalo snimanje spota za najnoviji singl "5 do 7" koji izvodi s Radiofonikom. Prepustila se vještim rukama omiljenog frizera domaćih estradnjaka Ivana Pervana i odrezala svoju kosu. Uz glamuroznu šminku Nikoline Zaninović, promjeni su pridonijeli i senzualni odjevni komadi modnog brenda Duchess koje je stilizirao kreator Antun Tin Brišar.

Hrvoje Burić
Kim Verson napravila je pravi zaokret u imidžu.

Zreliji izgled idealno odgovara snažnoj pjesmi eminentnog autora Predraga Martinjaka koji ne krije da ga je Kimin glas oduševio na prvu, još prije 10 godina kada ju je čuo u glazbenom TV showu u kojem je nadmoćno pobijedila. Slučajan susret na jednom festivalu potaknuo ih je na suradnju koja je rezultirala pjesmom "5 do 7", u čijem će se tekstu naći svatko tko je u ljubavnom odnosu bio onaj koji voli više.

Pjesma 5 do 7 stilski i vokalno mi je super legla.

"Sviđa mi je što je cool i sa stavom, a nova suradnja nosi novu energiju koja će vjerujem doprijeti do publike. Oduševljena sam novim stylingom za koji dobivam stvarno puno komplimenata. Želja je bila postići promjenu uz efektnost, razigranost, ali i profinjenost i u tome smo uspjeli", komentira vizualne i glazbene promjene dobro raspoložena Kim.

Hrvoje Burić
S Radiofonikom je ostvarila uspješnu suradnju na singlu "5 do 7".

Vrijeme karantene Kim je iskoristila za pisanje novih pjesama, a jako se veseli ljetu i svirkama sa svojim bendom koji zvuči uistinu sjajno, u što se zagrebačka publika može uvjeriti svake subote u kultnom Johannu Francku gdje, uz autorske hitove "Nevidljivo blago", "Ponovo rođena", "Čista ljubav" i druge, izvodi covere svjetskih hitova, ali i aktualni singl "5 do 7". Sve novosti o koncertnim aktivnostima pratite na Kiminim društvenim mrežama.

Čitajte i:

Kim Verson: 'Ovo je idealna prigoda da odvojimo vrijeme za sebe'

Glazbenici iz Rijeke nerazdvojni već više od 20 godina: 'Život zaista može iznenaditi na razne načine'

Davor Gobac izolaciju je proveo slikajući, pustio nas je u atelje i otkrio što će napraviti s djelima

Linker
23. travanj 2024 01:48