Instagram
NIMALO TRADICIONALNA MLADENKA

Domaća glumica pobjegla u Italiju kako bi se udala: Blistala u vjenčanici zagrebačke dizajnerice

Ono što je izgledalo poput običnog ljetovanja u Italiji, zapravo je bio Lanin dan iz snova: domaća glumica udala se za svojeg zaručnika u nimalo klasičnoj vjenčanici, a baš svi detalji koje je odabrala bili su bijele boje. Lana nam je otkrila zašto su se odlučili baš za Trst te kako je odabrala vjenčanicu za poseban dan.

Glumica Lana Gojak, najpoznatija po ulozi u TV serijalu "Ne daj se, Nina" vjenčala se u ponedjeljak u Italiji sa zaručnikom Sinišom Bajtom. Prvu bračnu fotografiju podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu i otkrila da se nalazi u Trstu, na Trgu ujedinjenja Italije.

- Abbiamo detto per sempre! Veliko hvala roditeljima i svim dragim, bliskim prijateljima koji su nam pružili gomilu ljubavi i podrške te učinili jučerašnji dan nezaboravno savršenim! Volimo vas! Srca su nam puna! - napisala je Lana uz fotografiju i otkrila da su na ideju da se vjenčaju u Trstu došli preko noći.

--> Stilske tajne Lane Gojak: 'Jedan modni predmet bih zakonom zabranila'

--> Lana Gojak: Vodila sam borbu s kilama, izgladnjivala se, a onda sam pronašla rješenje

- Planirali smo putovati po Italiji ovo ljeto, a onda smo usput se odlučili i oženiti. Trst je lijep grad, romantičan, a dovoljno blizu Zagreba da su prijatelji mogli "skočiti" na izlet. Nismo puno planirali, kazala nam je glumica. Nadodaje kako joj je drago da su donijeli takvu odluku jer su im dan i raspoloženje bili savršeni.

- Veliko hvala Generalnom konzulatu RH u Trstu na velikoj pomoći u organizaciji da se ova naša suluda ideja ostvari "preko noći! - dodala je glumica koja je blistala u haljini zagrebačke dizajnerice Marine Matić, s kojom, kako kaže, surađuje već dugo vremena pa su postale i dobre prijateljice. Radi se o čipkastoj kratkoj haljini na jedno rame s dugačkim tilom.

- Dobro se kužimo, imam puno povjerenja u nju pa je Larie bila jedina opcija za mene. Ja sam znala da želim bijelo i kratko, a ostalo sam prepustila Marini - i nisam pogriješila, otkriva Lana.

- U haljini moje jedine Marine Matić možeš biti i nepočešljana mlada bez da to itko primjeti - našalila se glumica koja je nosila i snježno bijele sandale te je odabrala bijele naušnice s nanizanim perlama. Vjeruje da će haljinu nositi u još nekim posebnim prilikama jer bi bila prava šteta da stoji u ormaru.

Lanu Gojak publika je najbolje upoznala kroz ulogu u seriji "Ne daj se Nina", a lani smo je mogli gledati u seriji "Čista ljubav" te, između ostalog, u predstavi "Sve o ženama. Iako je rođena u Puli, već nekoliko godina živi u Zagrebu sa Sinišom Bajtom, s kojim je četiri godine u vezi, a lani su se i zaručili.

- Vrlo smo brzo počeli živjeti zajedno, uselila sam mu se dok nije gledao. Dogovaramo se oko svega, pa tako i kućanskih poslova. Meni je to anti-stres terapija jer sam totalna čistunka, a volim i kuhati. Siniša super kuha i volimo otići zajedno na plac. Naravno da smo ponekad različitog mišljenja oko nekih stvari, porječkamo se oko bačenih prljavih čarapa, ali to su čari zajedničkog života - otkrila nam je lani u intervjuu i dodala da svaki dan odvoje barem trenutak za sebe - uz večeru i čašu vina. Par voli odlaske u kino i kazalište, ali i putovanja pa nije neobično da im je i vjenčanje zapravo bilo dio putovanja.

Linker
19. travanj 2024 22:03