Željko Puhovski / Hanza media
Drugo dijete

Domaća glumica u slatkom iščekivanju: Trbuščić raste, cijela obitelj se priprema za novog člana

Nakon što je prije tri godine rodila kćer Koranu, glumica Petra Cicvarić i njezin suprug Peđa Gvozdić očekuju prinovu. Sretnu vijest nisu htjeli kriti već su je odmah podijelili s prijateljima i fanovima putem dvije simpatične fotografije.

Glumica Petra Cicvarić, koju pamtimo iz serija "Ruža vjetrova" i "Najbolje godine", na Instagramu se pohvalila kako očekuje prinovu. Sretnu vijest podijelila je putem simpatične crno-bijele fotografije na kojoj pozira otkrivenog trbuha uz svoju prvu kćer Koranu te se s njome "nadmeće" koja ima veći trbuh.

"Još uvijek ona ima veću bušu", napisala je 33-godišnja Osječanka koja je Koranu rodila u rujnu 2016. godine. Na svom Instagramu Petra često objavljuje privatne trenutke u kojima uživa u društvu supruga, glumca i redatelja Peđe Gvozdića i kćeri. Petra je jednom prilikom rekla da ne planira imati drugo dijete, no očito se njezino mišljenje promijenilo pa je sada sa svojom obitelji u slatkom iščekivanju novog člana ili članice.

Na poznatoj društvenoj mreži objavila je još jednu fotografiju, ovoga puta u boji, kojom je izmamila mnoštvo čestitki i pozitivnih komentara. "Još me jedna mala šije s većom bušom. Nema veze, bit će revanš za koji mjesec", napisala je vidno sretna i uzbuđena Petra.

Ona je samo jedna u nizu koji iščekuju prinovu, na domaćoj sceni nedavno je izbio pravi baby boom, a koji svi parovi očekuju dijete možete pročitati na donjem linku.

---> Domaći baby boom: Prinove stižu u čak 14 poznatih obitelji

Linker
25. travanj 2024 00:53