Instagram
U FRANCUSKOJ

Drugo vjenčanje unuke Grace Kelly: Od tri vjenčanice, ova joj je najljepša

Provansa je hit destinacija za vjenčanja među poznatima, a sada ju je za svoje drugo slavlje odabrala i unuka princeze Grace Kelly.

Provansa je hit destinacija za vjenčanja među poznatima, a sada ju je za svoje drugo slavlje odabrala i unuka princeze Grace Kelly.

Osim Zoe Kravitz, koja se udala u vili svojeg oca u centru Pariza, i Sophie Turner koja je s Joeom Jonasom priredila svadbeno slavlje u Provansi, ovog vikenda slavila je i unuka princeze Grace Kelly. Za Charlotte Casiraghi i njezinog odabranika, filmskog producenta Dimitrija Rassama ovo je bilo drugo vjenčanje: nakon što su početkom lipnja sklopili građanski brak, sada su se odlučili na crkveno vjenčanje, nakon kojeg su ponovno priredili slavlje za najbliže.

--> Vjenčala se unuka Grace Kelly: U netipičnoj vjenčanici izrekla 'da' gdje i njezina baka

Prvi put je Charlotte nosila mini haljinu Saint Laurent i kreaciju bez naramenica mogne kuće Chanel, da bi za crkveno odjenula bijelu haljinu luksuznog brenda Giambattista Valli koja je kreirana isključivo za nju.

Treća vjenčanica 32-godišnje Charlotte bila je najromantičnija do sad: bijela haljina od šifona bila je izvezena sitnim detaljima, a krasili su je romantični volani.

Za prvo vjenčanje unuka Grace Kelly nosila je Saint Laurent kreaciju koju su krasile mašne, a kasnije se preodjenula u jednostavnu Chanel vjenčanicu bez naramenica kojoj je dodala ogrlicu koju je nasljedila od svoje bake.

Linker
26. travanj 2024 02:09