Maja Jurović
IMA NEKA TAJNA VEZA

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Jelena Veljača ne tuguje nakon razvoda - već ljubi zgodnog direktora s RTL-a

Četiri mjeseca nakon objave o razvodu, Gloria donosi ekskluzivne fotografije Jelena Veljače i novog muškarca u njezinom životu

Čini se da zimska pauza od serije ‘Pogrešan čovjek’ koja se snima u Beogradu nije jedini razlog zbog kojega se scenaristica Jelena Veljača (37) sve češće vraća u rodni Zagreb. Samo četiri mjeseca nakon razvoda od glumca Dražena Čučeka (48), osmijeh na lice vratio joj je direktor prodaje RTL televizije, Ivan Gale (46). Upravo je uz njega ponosno pozirala prvoga dana rujna na predstavljanju serije u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema, ali druženja sa šarmantnim ekonomistom pokušala je zadržati u tajnosti, pa su se sredinom prosinca, u trenutku susreta s fotografom ekspresno odvojili.

Davor Matota / Hanza Media
'KIDAM NALIJEVO' Sredinom prosinca snimljeni su u šetnji Ilicom, ali kada su ugledali fotografe Ivan je pokušao pobjeći iz kadra..

Samo desetak dana kasnije snimljeni su u Dežmanovoj ulici kako nasmijano odlaze na kolače. Njezina kći Lena koja je nedavno s mamom i tatom proslavila treći rođendan prihvatila je svoju novu, modernu obitelj koja nije strana ni Ivanu - i on iz prvog braka ima dvoje djece. A da su uistinu moderna obitelj svjedoči i podatak da je Badnjak Jelena provela na večeri s prijateljima na kojoj je bio bivši suprug, ali i markantni direktor.

Ekskluzivne fotografije donosi novi broj Glorije.

Propale ljubavi Jelene Veljače: Čuček, Popović, Majetić... Brakovi i veze pucaju baš kao u njezinim sapunicama

Linker
18. travanj 2024 10:49