Danijela Dvornik,udovica Dina Dvornika snimljena u Sutivanu na otoku Braču snimio - Sasa Buric 260818
Saša Burić
Danijela Dvornik,udovica Dina Dvornika snimljena u Sutivanu na otoku Braču snimio - Sasa Buric 260818
Saša Burić

nova gloria donosi

EKSKLUZIVNO - Danijela Dvornik otvorila dušu: Deset godina bez Dina

  • 30.08.2018. u 17:07

  • Autor:
    • Dolores Tolić

Supruga legendarnog splitskog glazbenika, čije pjesme i danas zvuče jednako atraktivno, otkriva kako je nakon njegove smrti pronašla motivaciju da krene dalje, a novu životnu snagu daje joj i devetomjesečna unučica Balie Dee

Kad su se otvorila vrata na nevelikoj terasi, najprije se začuo razdragan dječji smijeh, a potom je iz male kamene kuće izišla Danijela Dvornik (51) držeći u naručju devetomjesečnu nasmijanu djevojčicu - unučicu Balie Dee. Deset godina, koliko je prošlo od smrti splitskog glazbenika Dina Dvornika, koji je preminuo 7. rujna 2008., na njegovoj udovici nije ostavilo traga. Štoviše, ona izgleda bolje nego ikada, baš kao što i pjesme njezina pokojnog supruga - koji je u 44 godine života ostavio neizbrisiv trag na hrvatskoj funky sceni - i danas zvuče jednako atraktivno.

U proteklih deset godina malokad je otvorila dušu, no nas je ugostila u svojoj kući u Sutivanu na otoku Braču, mjestu koje joj budi mnoge lijepe uspomene na život s Dinom. Danijela će, kaže, desetu obljetnicu ondje provesti u tišini jer je osjetljiva na pompu koja se veže uz intimne trenutke.

- Prvih pet godina bih najradije zaboravila. Bilo je to uistinu teško razdoblje. Činilo mi se da se stalno vrtim na mjestu, unatoč tome što sam se jako trudila da nastavim sa životom. Ni u čemu nisam pronalazila mir i zadovoljstvo. Iako su obitelj i bliski prijatelji bili uz mene, dugo sam se borila s osjećajem napuštenosti i praznine, koji su najgori demoni kad ostanete bez bliske osobe. Dino i ja smo zajedno proveli dvadeset i jednu godinu, od čega devetnaest u braku. Imali smo vrlo bogat i živopisan život, a onda sam preko noći ostala sama. Na koncu, svog muža nisam ni stigla oplakati', rekla je među ostalim Danijela u intervjuu za magazin Gloria u kojem govori kako se izvukla iz apatije, kako zarađuje za život, prgovara o intimnim trenucima s Dinom te odnosu s Ellom i unukom Balie Dee.