Joško Čagalj i supruga Ana
 Nikolina Vuković Stipaničev / Hanza Media
sve ide prema planu

EKSKLUZIVNO! Radosna vijest u obitelji Joška Čagalja Jole: 'Opet me čekaju pelene, dudice i bočice'

Da želi imati puno djece govorio je još kada mu se prije više od desetljeća rodila prva kći, a sada će mu se ta želja i ostvariti. Najveći zabavljač na našoj estradi, splitski pjevač Joško Čagalj Jole i njegova supruga Ana ekskluzivno za Gloriju otkrivaju da će krajem godine po četvrti put postati - roditelji.

"Ne mogu riječima opisati koliko sam radostan što me opet čekaju pelene, dudice, bočice...Pjevanje je moja velika ljubav bez kojeg ne mogu zamisliti ni jedan dan, ali ništa mi nije sveto kao obitelj", ushićeno nam je kazao Joško Čagalj Jole (47), čija je supruga Ana (38) u trećem mjesecu trudnoće. Prinova bi na svijet trebala stići 6. prosinca, a osim presretnih roditelja,neizmjerno joj se vesele i njihove tri curice: Iva (12), Ema (10) i Tia (7).

Split, 090717.
Na Prokurativama se odrzava  zavrsna 27. izdanja djecjeg festivala, Mali  Split 2017. 
Na fortografiji: Josko Cagalj Jole sa suprugom Anom i kcerima Ivom  i Emom.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX

Vjeko Bilota

Da će obitelj Čagalj dobiti novog člana, Jole i Ana doznali su još sredinom svibnja, no kako trudnoća iznad 35. godine života nosi određeni rizik, sve do nedavno svoju su sreću čuvali samo za sebe.

"Ovih smo dana rekli i ostatku naše obitelji koja je, naravno, jednako radosna kao i mi", kaže Jole, koji je veliku vijest sa svojim djevojkama proslavio u Francuskoj. Naime, cijela obitelj nedavno se provodila u najvećem europskom zabavnom parku Disneyland nedaleko od Pariza. Iako je uoči puta imala problema s vratnom kralježnicom zbog čega je čak bila i na fizikalnoj terapiji, Jolina supruga odlično je podnijela putovanje.

instagram

"Prva dva i pol mjeseca su mi bila prilična teška, i to ne samo radi bolova u vratu. No, sada sam odlično, nemam mučnina, a udebljala sam se svega par kilograma", otkrila nam je Ana Čagalj, kojoj se tek sada počeo nazirati trudnički trbuščić.

Omiljeni pjevač doista prolazi kroz najljepše razdoblje u životu. Lani je obilježio dvadeset godina karijere čiji je vrhunac bio koncert u zagrebačkoj Ciboni, početkom lipnja on i Ana proslavili su 13. godišnjicu braka, a nakon osam godina 'stanke', ponovno će osjetiti čari roditeljstva.

"Volio bih imati četvero djece. I ja sam iz velike obitelji, a sa svoja dva mlađa brata odlično se slažem", izjavio je splitski pjevač još prije dvanaest godina, kad mu se rodila prva kći Iva. Premda Jole u svakoj prilici ističe koliko je ponosan na svoje kćerke koje su već krenule njegovim stopama te nastupaju po glazbenim festivalima, nikada nije krio da bi želio imati i - nasljednika

Vodice, 070717.
Svecano otvorenje hotela Olympia Sky, ciji je vlasnik poduzetnik Josip Stojanovic.
Na fotografiji: Josko Cagalj Jole s suprugom.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Nikolina Vuković Stipaničev / Hanza Media
Joško Čagalj i supruga Ana

"Naravno da bismo oboje voljeli imati i muško dijete, no najvažnije nam je da sve prođe u redu i da beba bude živa i zdrava", rekao je jednom prilikom Jole. Je li mu se ovoga puta i ta želja ostvarila, kao i sve detalje o izazovima tijekom prva tri mjeseca trudnoće, presretni roditelji ispričali su u ekskluzivnom intervjuu u novom broju Glorije koji će biti u prodaji od 27. lipnja.

Linker
10. travanj 2024 04:19