Arhiva / Gloria
Velika čast

Ella i Danijela Dvornik dobile su poklon koji ih je oborio s nogu: Kava prepuna emocija i ponosa

Popularna domaća blogerica i influencerica primila je poklon koji joj je uljepšao dan, a uskoro će joj uljepšati i kuću.

"Na kavi s tatom... ", napisala je u opisu fotografije Ella Dvornik dok sjedi s majkom Danijelom na njihovoj teresi vikendice kraj slike svog oca Dine Dvornika. Sliku je naslikao umjetnik Srećko Žitnik, u tehnici ulje na platnu, a velika je 320 x140cm .

"Donio ga je skroz do Sutivana da ga pokloni meni. Krasio je Sutivan jedan dan, a onda ide doma samnom", rekla je ponosno Ella Dvornik Pierce, koju je poklon totalno oduševio...



Nedavno je Ella na poseban način odlučila ocu odati poštovanje za njegov 56. rođendan njihovom zajedničkom fotografijom iz njezinih tinejdžerskih dana.

Glazbeni genije i kralj funka Dino Dvornik preminuo je prije 12 godina, a njegova kći pronašla je posebnu poveznicu baš na njegov rođendan.

"Danas je Lumi točno šest mjeseci, a mom tati bi bio 56. rođendan", napisala je tada Ella.

Ellino tijelo krase dvije tetovaže koje je posvetila svom tati. "Puno vas voli i poštuje vaš smušeni muž i otac Dino Dvornik", riječi su koje je istetovirala na nadlaktici, a koje je on napisao na razglednici iz Švicarske. Tu je i crtež koji je volio, a Ella ga je istetovirala na leđima.

 4.2.7
Cropix
Danijela, Ella i Dino Dvornik

U kolumni za Jutarnji list prisjetila se anegdote s ocem kad je došla kući u suzama.

"Ispričala sam mu da su mi se cure u školi smijale jer sam se čudno obukla. Još kao mala voljela sam nositi odjeću koju nitko nije volio. Moj je mozak u to vrijeme bio raspršen. Uživala sam u svim bojama i nijansama te spajala nespojivo. Toga dana sam imala 8 godina i ostao mi je u sjećanju", stoji u kolumni.

zagreb 141205
Poznati hrvatski pjevac Dino Dvornik preminuo je u Zagrebu u 45 godini pod jo¹ nepoznatim okolnostima. Dino Dvornik je poznati hrvatski pjevac i sin poznatog hrvatskog glumca Borisa Dvornika. Dino,  Danijela i Ella.
Foto: Damjan Tadic / Cropix
Damjan Tadić / Hanza Media
Danijela, Dino i njihova kći Ella dok je bila još tinejdžerica.

"Pa te to ras*izdilo? Ma sa’ću ja tebi nešto objasnit’ - nastavio je s podsmjehom - ‘Ja kad san ti iša u školu, mene su ti svi uvik za*ebavali; kakve su ti to klempave uši? Vidi ti spojenih obrva! Šta si navuka' te gaće do pupka? Misliš da si faca jer ti je ćaća Roko Prč?... A mene ti to nikad nije smetalo, a znaš zašto?’’

Pogledala sam ga suznim očima još uvijek štucajući od plakanja.

- Zašto?’

- A zato šta san to ja i zato šta mi je ćaća stvarno Roko Prč! Zašto bi ja sam sebi smeta? Ja san i tada zna da bi ja svoj izgled i moga prominit, i da bi moga nemat spojene obrve, i da san moga spustit gaće, al’ nisan tija!

- Pa kak su se onda družili s tobom poslije, ak im se nisi sviđao? - pitala sam ga zbunjeno.

Elina, nije da se oni nisu tili družit sa mnom, nego se ja nisan tija družit s njima. Razumiš?

- To je njih najviše raz*ebalo. Ja san svoj izgled moga prominit, ali san zna da ono šta oni imaju unutra, oni neće nikada moć. Ljudi ti ne vole kada netko ispadne iz mase, kad je malo lud i opičen."

Čitajte i:

Ella Dvornik s kćerima i suprugom pobjegla iz Zagreba: Vila u kojoj se odmaraju zaista oduzima dah

Ella Dvornik bijesna zbog komentara na stajling Mije Negovetić: 'Nijednog muškog nisu razvukli kao nju'

Trudna Ella Dvornik savjetuje pratiteljice: 'Grudi rastu preko noći, meni je je lijeva ostala veća od desne'

Linker
17. travanj 2024 16:19