Saša Zinaja
nježni dodiri

Goran i Nives imaju trenutke za pamćenje: Ništa im ne može ovaj dan pokvariti

Teniski as Goran Ivanišević i njegova supruga Nives odmarali su uoči Adria Turnira u Zadru uz plažu, a sudeći po fotografijama roditelja malenog Olivera baš uživaju u tako poželjnim ležernim trenucima.

Adria Tour je počeo u Zadru, a uz Novaka Đokovića koji je glavna zvijezda, puno pažnje privlači i njegov trener i legenda hrvatskog tenisa Goran Ivanišević.

Goran je Novaku prije godinu dana postao trener. Od tada su osvojili Wimbledon i Australian Open, a poznati Splićanin uvijek naglašava da je treniranje najboljeg tenisača svijeta velika odgovornost.

U satima odmora Goran je uživao kraj mora sa svojom suprugom Nives Ivanišević, a u opuštenoj atmosferi nastale su i njihove zajedničke fotografije. Goran nije mogao odoljeti pa je nakon što je fotografije podijelila Nives i sam objavio njemu najdražu i uz nju napisao: 'Moja Mischka'.

Otkako su zajedno Nives i Goran ogromna su podrška jedno drugome u svemu što rade, tako su zajedno i primili vijest da će Goran morati još pričekati da postane prvim Hrvatom koji je uvršten u Međunarodnu tenisku kuću slavnih budući da je svečanost prijema, koja se trebala održati 18. srpnja u SAD-u, otkazana zbog koronavirusa.

Instagram

Iz uprave Međunarodne teniske kuće slavnih stigla je obavijest da se ceremonija odgađa za godinu dana. Zadar će ovih dana biti prava poslastica za sve ljubitelje sporta, zahvaljujući prvenstveno Novaku Đokoviću.

"Jako volim Jadran, volim hrvatsku obalu, generalno taj miris mora, borove šume. Ostao mi je u sjećanju još otkad sam bio mali. Još nismo napravili plan gdje ćemo ovo ljeto, ništa ne znamo. Prije svega radujem se što ću doći i što ću prvi put biti u Zadru", naglasio je uoči turnira Đoković.

Čitajte i:

Goran Ivanišević otkrio tajnu uspjeha: Sve što je napravio u karijeri duguje jednoj ženi

Nives Ivanišević opustila se na sofi, zagrlila neobičnog prijatelja i poručila: 'Sreća je stanje uma'

Ivanišević priznao da ne zna čuvati tajnu: 'Dobro je da sam sjedio kad sam dobio sretne vijesti'

Najlegendarniji citati Gorana Ivaniševića: 'Sve bih organe donirao osim mozga, svijetu ne treba još jedan ovakav luđak'

Linker
16. travanj 2024 13:00