Dean Zulich / Dean Zulich
novi izazovi

Goran Višnjić presretan zbog uloge u hit britanskoj seriji: 'Ovo se pretvorilo u posao iz snova!'

Jedan od naših najpoznatijih glumaca pohvalio se novom ulogom u televizijskoj seriji britanske produkcije koju i sam obožava, pa mu je ovaj posao pravi užitak.

Glumac Goran Višnjić nedavno je za magazin Gloria ispričao da se nalazi u sretnom periodu života te da na ljeto s obitelji seli u Veliku Britaniju. Markantni Šibenčanin okreće novu stranicu u životu, a pred njim su i novi poslovni izazovi kojima se posebno veseli. Novosti je podijelio na Instagramu i iako je dao malo informacija, možemo zaključiti o čemu se radi.

"Iskreno vaš u Doktoru Who...uskoro više informacija", kratko je napisao naš glumac s inozemnom karijerom uz teaser iz serije koja će na male ekrane stići 2020. godine. Sudeći po najavi, Višnjić će najvjerojatnije utjeloviti Nikolu Teslu, iako je još uvijek ostao tajnovit po pitanju uloge pa nije potvrdio o kome se radi.

EKSKLUZIVNO Goran Višnjić odlazi iz Amerike i s obitelji okreće novu stranicu u životu

Goran je za britanske medije kazao da je jako sretan što će se pridružiti seriji kao jedna od povijesnih ličnosti.

"Uvijek sam bio veliki obožavatelj ove serije pa nakon što je došla ponuda da odigram lik jednog od meni najdražih povijesnih likova bio sam presretan, pretvorilo se u posao iz snova", izjavio je glumac koji je svjetsku slavu stekao ulogom Luke Kovača u Hitnoj službi.

Inače, BBC-jeva serija Dr. Who jedna je od najdugovječnijih na televiziji, emitira se od 1963. godine uz povremene pauze, a trenutno je u nastanku 12. sezona koja dolazi početkom sljedeće godine.

Posljednja uloga u kojoj smo ga gledali bila je ona Ante Gotovine u filmu “General” u režiji njegova tasta Antuna Vrdoljaka.

Linker
19. travanj 2024 22:21