Getty Images
POMIRENJE IZ VEDRA NEBA

Imali su gadan prekid, a sada si tepaju bez kočnica: Izgleda da vrijeme stvarno liječi sve

Velike glazbene zvijezde koje su kasnih 90-ih bile u ljubavnoj vezi, svoju romansu su prekinuli u zimu 2002., a osamnaest godina kasnije su napokon sve izgladili.

Pop ikone Britney Spears i Justina Timberlakea ljubavna bol itekako je inspirirala, a svoje frustracije nekada su rješavali pjesmama. Tako je Justin nakon prekida romatične veze napisao za svoju bivšu djevojku "Cry Me A River", dok mu je Britney odgovorila s pjesmom "Toxic" s kojom je dosegnula vrhunac karijere.

Pjevačici Britney Spears bilo je dosadno kod kuće pa se zato rasplesala u video objavi na Instagramu, a plesala je na pjesmu "Filthy" s albuma "Man of the Woods" Justina Timberlakea.

"Kao što možete primijetiti nisam baš neka plesačica, ali mi je jako dosadno.", rekla je Britney koja se u nastavku objave osvrnula na pjesmu i autora. "P.S. Znam da smo imali jedan od najgorih prekida prije 20 godina, ali ovaj čovjek je genijalac. Sjajna pjesma JT!", rekla je Britney, a na samu objavu reagirao je i Justin. On nije bio tako rječit. Sve što je htio rekao je emojima.

screen shot

Njezin video je pogledan gotovo dva milijuna puta, a pratitelji su oduševljeni ovim potezom jer su shvatili da si bivši ljubavnici više ništa ne prebacuju.

Justin i Britney prekinuli su 2002. nakon tri godine ljubavne romanse. Upoznali su se kao djeca na setu Disneyjevog "The New Mickey Mouse Cluba".

Justin Timberlake and Britney Spears at 'A Family Celebration 2001' at the Regent Beverly Wilshire Hotel, Beverly Hills, Ca. 4/1/01. Los Angeles. Photo by Kevin Winter/Getty Images.
Getty Images

Deset godina kasnije Justin se oženio za Jessicu Biel, s kojom je 2015. dobio sina Silasa Randalla Timberlakea. Britney je, pak, u sretnoj vezi s trenerom fitnessa Samom Asgharijem od 2016., a s bivšim suprugom Kevinom Federlineom ima dva sina Seana (14) i Jaysena (13).

ČITAJTE I:

Britney Spears je s 37 godina napokon sretna i ne odvaja se od zgodnog dečka

Pjevačica je napokon sretna: 'Zbog tebe sam postala bolja osoba'

Britney Spears u novom spotu opet u provokativnom izdanju

Linker
19. travanj 2024 22:56