Davor Matota
blista

Ispunjava si svaku želju: Atraktivnu trudnicu uhvatili smo na špici, ni ona nije odoljela sniženjima

U crnom kaputu i crvenim sunčanim naočalama naši fotografi su opazili pjevačicu i glumicu Sementu Rajhard koja je imala misiju da si na sniženju pronađe novu modnu kombinaciju.

Kraj 2019. Sementa Rajhard pamtit će samo po dobrom. Početkom studenog pjevačica i glumica je objavila kako čeka djevojčicu, a vijest je najviše razveselila njegovog zaručnika, vlasnika građevinske firme Vanju Brundulu. Nakon prošlogodišnjeg odmora u egzotičnim krajevima pohvalili su se da im uskoro stiže prinova...

"Nas troje. Tri srca kucaju zajedno zauvijek. Uskoro nam stiže princeza", objavila je Sementa Rajhard na svom Instagramu uz fotografiju na kojoj su budući roditelji zagrilili njezin trbuh.

28-godišnjakinja dane provodi uživajući u svim čarima 'blaženog stanja', a nedavno su je naši fotografi sreli kako u gradu pregledava izloge i u misiji je da ugrabi neki outfit na sniženju. Sudeći po vrećicama za sebe je pronašla nešto u popularnom dućanu. Sementa u trudnoći stvarno blista, a njihova princeza napreduje.

Spica / Zagreb 30.12.2019. / foto: Davor Matota / Sementa Rajhard
Davor Matota

"Svaki dan sve deblja. Moja loptica", napisala je nedavno Sementa ispod fotografije zbog koje su se njezini prijatelji i kolege topili od emocija.

Između Semente i Vanje ljubav traje već četiri godine, zaruke su pale prije tri godine, a svoju ljubav planiraju okruniti i brakom, iako s tim ne žure. "Još nemamo točan datum vjenčanja, možda bude krajem godine, a možda sljedeće. Trenutno rješavamo građevinsku dozvolu i useljavamo se u novi dom nakon čega će krenuti pripreme za vjenčanje", rekla je u jednom od intervjua glumica poznata po ulogama u seriji "Stella" i "Čista ljubav".

"Vanja i ja si odgovaramo po ubrzanom tempu, imamo slične interese i volimo otići na koncerte, festivale ili u kino na film. Super mi je što on zna hendlati svoj i moj posao i razumije prirodu mog posla", komentirala je pjevačica koja nam je bila u gostima na Speed Dateu gdje nam je priznala da je je u životu velika šefica.

Linker
24. travanj 2024 08:46