Sementa Rajhard

 NEJA MARKICEVIC CROPIX
SLAVLJE U DVORCU

Dan iz bajke: Sementa Rajhard je dvije i pol godine čekala crkveno vjenčanje i veliku svadbu

Glumica se s građevinskim poduzetnikom civilno vjenčala prije dvije i pol godine, a njihova kći Stella u travnju je proslavila treći rođendan.

Glumica se s građevinskim poduzetnikom civilno vjenčala prije dvije i pol godine, a njihova kći Stella u travnju je proslavila treći rođendan.

Dvije i pol godine su nakon vjenčanja kod matičara čekali veliku svadbu i crkveno vjenčanje, a glumica Sementa Rajhard napokon je jučer zablisatala u vjenačanici s potpisom Envy Rooma. S građevinskim poduzetnikom Vanjom Brundulom Sementa odgaja trogodišnju kćer Stellu, a u dvorcu Oršić u Gornjoj Stubici među uzvanicima su bile i Sementine kolegice Martina Stjepanović Meter, Katarina Baban i Vanda Winter, koje su na društvenim mrežama podijelile i prve fotografije s vjenčanja. Da su se Sementa i građevinski poduzetnik Vanja Brundula civilno vjenčali u krugu najuže obitelji i bez velike pompe, javnost je doznala tek na njihovu prvu godišnjicu, a glumica je tada u razgovoru za In Magazin rekla da planiraju i crkveno vjenčanje s velikim svadbenim slavljem.

"Vjenčanje u crkvi s popratnim velikim slavljem, a veseli ju i to što će tada i Stella biti malo veća pa će na ovom vjenčanju biti uz mamu i tatu", kazala je tada glumica. "Onda planiramo napraviti svadbu i opustiti se da sve skupa prođe. Da imamo te fotografije, jer to nije samo da mi želimo, nego i cijela naša obitelj", istaknula je. Sementa je domaćoj publici postala najpoznatija po ulozi u popularnoj seriji "Stella" u kojoj je igrala naslovnu ulogu, a upravo po svojoj ulozi je nazvala i kćer, koja je u travnju proslavila treći rođendan.

image

Sementa Rajhard

BILJANA GAURINA CROPIX

Kako je Stella rođena usred pandemije koronavirusa kad su socijalni konakti bili ograničeni, Sementi nije bilo lako, ali je od prvih dana svojoj bebici pokušavala usaditi osjećaj za dnevnu rutinu. "Stella rano zaspi, prvo kupanac, pa spavanac. Dijete mora imati svoj stalni ritam, a tako je i nama roditeljima lakše", objasnila je Sementa i otkrila kako je svaki sat u njezinu životu - isplaniran.

"Majčinstvo je naporno, ali me Stella umori na najpozitivniji način. Umorna sam, ali sretna jer je ona ispunjena, a mamama je to najbitnije", priznala je Rejhard, koja je presretna što su svi njezini uzvanici uživali na svadbi na bajkovitoj lokaciji dvorca Oršić.

image

Vjenčanje Semente Rajhard i Vanje Brundule

INSTAGRAM
Linker
27. travanj 2024 10:39