Biljana Gaurina / Hanza Media
četiri mjeseca majčinstva

Ivana Kovač ne odvaja se od svoje Elene

Splitska pjevačica u potpunosti uživa u društvu svoje četveromjesečne kćeri Elene koju bi najradije vodila svugdje sa sobom.

Nakon deset godina veze pjevačica Ivana Kovač i njezin partner Elvir Hasanhodžić 6. kolovoza su postali roditelji. Iako im je baš sve bio veliki izazov, roditeljstvo ih je dodatno zbližilo, a Elena unijela neizmjernu sreću u njihov život. Prije par mjeseci priznala je da su prvih dana bili izbezumljeni, ali su kroz sve prolazili zajedno pa je bilo lakše.

- Elvir se jako dobro snašao u svemu, u svemu sudjeluje i baš je lud za malenom - ispričala nam je u rujnu pjevačica koja je sa svojom mezimicom svratila na konzultacije u polikliniku Eljuga jer je važno brinuti o svojem tijelu i nakon trudnoće.

- Iznimno je važno da majke, naročite one koje će to biti po prvi puta, budu vrlo dobro informirane i vođene kroz trudnoću. Mnogo je nepoznanica s kojima se susrećemo i prava informacija je nekad od presudne važnosti! Apeliram na sve mlade mame da brinu o zdravlju i nakon poroda - poručila je splitska pjevačica koja o majčinstvu ima samo lijepe riječi.

- Majčinstvo je najljepši osjećaj. Kad dođe beba, sve to nekako krene samo od sebe. Ljubav prema djetetu daje snagu zahvaljujući kojoj sve izdržiš bez pogovora i s dobrom voljom - kazala je 40-godišnja pjevačica koja nam je nedavno otkrila i kakav je Mišo djed: - Non-stop zove, sve želi znati, do najmanje sitnice, je li jela, kad je jela, je li se podrignula... Šaljem mu i fotografije, ma sav je sretan.

Sa svojom malom mezimicom povremeno se pohvali na Instagramu i ne odoljeva podijeliti najljepše fotografije malene Elene s pratiteljima.

Linker
25. travanj 2024 05:11