Ivana Mišerić na odmoru
MORE JE PROVOD!

Ivana Mišerić na prvi dan godišnjeg pokazala dva badića - i tijelo za poglede

33-godišnja Velikogoričanka napokon spava duže od četiri sata ujutro kada uobičajenim radnim danima ide na posao. U šest sati njezin se glas na radiju se naveliko čuje diljem zemlje, no i ona ima pravo puniti baterije, a more je uvijek dobar izbor.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić jedno je od najaktivnijih hrvatskih medijskih lica, a svojim ranojutarnjim radijskim showom slušateljima pomaže u razbuđivanju, nudi im informacije o prometu, ali i raspravlja o bitnim aktualnim temama. 'Zamišljala sam život s djecom i suprugom, a ne da ću u devet već biti u krevetu', nedavno je za Gloriju.hr kroz šalu rekla Ivana. Kako je njezin tempo itekako žuran i iziskuje disciplinu, važno je da na odmoru ubaci u manju brzinu, a za idealno mjesto za to za nju je Novigrad kod Zadra.

Vitka Ivana i ove godine fura badić koji joj odlično pristaje. 2015. je upravo taj model šareni bikini brenda Kiini bio najpoznatiji model za koji je trebalo iskeširati čak 250 funti što je oko 2.600 kuna. Kupaći kostim s gaćicama visokog struka i grudnjaku na svojim rubovima ukrašen je šarenim pletivom. Osim njega Ivana je na godišnjem odmoru odjenula i novi model brenda Calzedonia - bijeli s 3D s cvijećem po sebi.

Ivana Mišerić na odmoru


Ivani Mišerić ne treba ništa drugo osim badića

Ivana zaista ima savršeno tijelo: čvrsto i utegnuto - kao i njezin karakter. I to je, kaže, apsolutni dar prirode - ne vježba i ne pazi na prehranu. Svaki put kada i objavi fotografiju svoje figure, javljaju joj se oni koji misle da izgleda sjajno ili smatraju da je Ivana premršava.
'Ti si vrh, ženo! A badic je savršenstvo', stoji u jednom komentaru, dok drugi kaže da je mršava.

Svoje tijelo ova voditeljica je ukrasila s nekoliko tetovaža. Na jednoj nozi ima tetovažu djevojčice s balonom u obliku srca, stiliziranog mišića na drugoj, a nedavno se odlučila na još nekoliko uradaka. Oko bedra je tetovirala djevojku koja hoda po žici, a na leđima Jokera uz citat: ‘Nesavršenstvo je ljepota, ludost je genijalnost’.

Instagram
Ludi odmor Ivane Mišerić

Linker
20. travanj 2024 15:40