Ivana Mišerić
 PETAR SANTINI
Bijeg od posla i hladnoća

Ivana Mišerić napokon pokazala dečka - ljubi pet godina mlađeg poduzetnika!

Hong Kong i Maldivi destinacija su koju je za bijeg od zagrebačke svakodnevice odabrala poznata domaća radijska voditeljica Ivana Mišerić. No, nije otputovala sama, napokon se pohvalila!

'Mozgam što napisati uz fotografiju... Nešto duboko, smiješno, simpatično... joj previše opcija. Sretna. Volim. Hoću podijeliti', napisala je omiljena zagrebačka radijska voditeljica, 32-godišnja Ivana Mišerić, pokraj fotografije kojom je napokon otkrila da je zaljubljena i sretna te da u Hong Kong i na Maldive nije otputovala sama! Njezin novi dečko je pet godina mlađi poduzetnik Sandro Mur, osnivač Bellabeata, hrvatsko-slovenskog start-upa.

Prije pet je dana objavila fotografije iz Hong Konga i prizorom građevina oduševila mnoge svoje pratitelje na društvenim mrežama, no pravo je oduševljenje tek uslijedilo kad je počela nizati fotografije iz još jedne daleke destinacije koju mnogi tek sanjaju - s Maldiva! I doista, iz hrvatske jesenske perspektive kupanje na pješčanim plažama te otočne države u Južnoj Aziji, ležanje ispod palmi i odmaranje u kućicama na vodi čini se apsolutno nestvarnim.

Ivanino lijepo oblikovano tijelo i vitka linija dopuštaju joj da nosi minijaturni mini bikini, a ona je odabrala tirkizni s metalik odsjajem koji joj pristaje kao izmišljen za nju. U komentarima ispod fotografije nižu se samo komplimenti na račun izgleda plavokose ljepotice, ali i rečenice koje završavaju uzdasima - mnogi bi voljeli biti na njezinom mjestu i uživati u suncu i moru umjesto maglovitim jutrima!

A nakon sve te idile i nekoliko dana sunca i mora, nije mogla izdržati pa se napokon pohvalila i s kim je na destinaciji iz snova!

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Linker
22. travanj 2024 01:55