Franjo Matković
medijska ratnica

Ivana Paradžiković ogolila je dušu za Gloria Glam: 'Imam i ja svoje trenutke kad pokleknem'

Kao dijete bila je divlja i neukrotiva, kao tinejdžerica je bila prkosna, a s 25 je postala majka i morala odrasti preko noći. Sve je to priznala u nikad iskrenijem intervjuu za redizajnirano izdanje magazina Gloria Glam.

Novinarku i urednicu emisije Provjereno Ivana Paradžiković (38) odlikuje borba za istinu, slobodnu i ljubav. Osim što je puno puta progovorila o iskustvu rata, životu u izbjeglištvu i majčinstvu u dvadesetima, bez dlake na jeziku secira i probleme hrvatskog društva.

'Većina nije spremna učiniti ispravnu stvar, bez obzira na posljedica. Tko ne bi izbjegao platiti kaznu zbog prebrze vožnje ili pogrešnog parkinga? Djecu odgajamo tako da za život zarađujemo na lak i brz način jer se rad odavno prestao vrednovati. Tako bi odgovorila kad bi generalizirala. Ali mi Hrvati imamo nešto što se rijetko viđa. Srce veličine Afrike', rekla je Ivana otvoreno za Gloriju Glam, a u video intervjuu nam je otkrila kako se čupa iz loših dana, ali i ispričala kako je svoju ženstvenu stranu pronašla tek u svojim 30-ima.

Novi broj magazina Gloria Glam, koji ima novi vizualni identitet, je u prodaji, a možete nas pratiti i na Instagramu @gloriaglammagazine te svoje glam trenutke dijeliti pod #feelglam

Linker
18. travanj 2024 06:21