CROPIX
Očekuje treće dijete

Ivo Amulić uzbuđen je zbog dolaska prinove, ali neke stvari će raditi drukčije: 'Neću joj popuštati'

Glazbenik sa suprugom Sandrom Kekez očekuje njihovo prvo dijete, njegovo treće. Iako ga malena unuka Ena 'mota oko malog prsta', rekao je da će kći imati drukčiji tretman.

Splitski pjevač i član klape Rišpet Ivo Amulić uskoro očekuje još jedno dijete, prvo sa sadašnjom suprugom Sandrom Kekez. Kako je nedavno rekao, u srpnju će dobiti djevojčicu, a sada je otkrio da je sav u pripremama za dolazak prinove.

"Kad sam bio mlađi onda sam gledao kako kupiti nove krpice za djecu, a sad gledamo nabaviti od prijatelja kojima više ne treba. Jednostavno nastojimo biti malo štedljivi", rekao je Amulić za RTL Exkluziv, koji je sa Sandrom u braku od 2013. godine, nakon petogodišnje veze.

Split, 02022020 
Ivo Amulic  za Razotkrivanje                                                     Foto : Sasa Buric  / Cropix
Sasa Buric / Cropix / CROPIX

Inače, nekadašnja rock zvijezda prije dvije godine postao je djed malene Ene, koja, kako je rekao, sve "mota oko malog prsta". Ipak svojoj kćeri neće biti toliko popustljiv.

"Uvijek sam im svojim primjerom pokazivao, tako ću i sada", kaže Amulić koji iz prvog braka već ima kćer Hanu i sina Mihovila.

U intervjuu je otkrio i kako je upoznao suprugu

"Mi smo prvo bili prijatelji, zajedno smo radili i pjevali, tako da se iz nekog prijateljstva javila neka potreba za biti malo bliskiji... i onda smo odlučili biti skupa, i jednog dana nakon što smo se našli ja sam rekao: ‘Pa je l’ moraš ići kući?’... I tako je to bilo", ponosno će Amulić.

Split, 310813.
Vjencanje pjevaca Ive Amulica i Sandre Kekez pjevacice grupe Fortuna u splitskom maticnom uredu na Bacvicama. Svecanom cinu nazocili su Zorica Kondja, Josko Banov, klapa Rispet, Pero Kozomara i Kristijan Curavic - Kike. Veseli svatovi krenuli su put Omisa u restoran Galeb.
Na fotografiji: sretni mladenci Sandra Kekez i Ivo Amulic.
Foto: Jadran Babic / CROPIX.
Jadran Babic / CROPIX
Sa Sandrom Kekez vjenčao se 2013. u Splitu.

Iako sebe naziva rokerom, Sandra mu je otkrila ljubav prema house glazbi. "Kod mene doma, kad ja hoću slušati stari rock, onaj iz 70-ih, onda ga slušam, to mi je najdraži period u glazbi. Sve što je valjalo je isplivalo tada. A Sandra me naučila slušati house, pošto je malo mlađa od mene. Nismo bili na Ultri, ali smo jedne godine bili na Zrću", dodaje.

Čitajte i:

Bit će veselo: Ivo Amulić čeka treće dijete, otkrio spol i kada im stiže prinova

Klapa Rišpet uoči Valentinova na rivi iznenadila Splićanke

Obitelj Dragojević slavi! Udovica legendarnog splitskog glazbenika dobila sedmo unuče

Linker
19. travanj 2024 06:31