Sasa Buric / Cropix / CROPIX
Nova mladost

Bit će veselo: Ivo Amulić čeka treće dijete, otkrio spol i kada im stiže prinova

Splitski pjevač objavio je sretnu vijest da sa suprugom Sandrom očekuje njihovo prvo zajedničko dijete.

Poznati pjevač, član klape Rišpet, Ivo Amulić (57) nakon rasprodanog koncerta u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski nije krio zadovoljstvo uspjehom.

"Kada u dvorani Lisinski ljudi u nekoliko navrata stoje na nogama, na kraju ti ne daju otići, kada otpjevaš nekoliko biseva, e onda znaš da je koncert uspio i da je sve bilo kako treba", kazao je Amulić koji je na početku karijere pjevao u grupi Tutti Frutti. Međutim to nije jedini razlog zašto pjevač može biti zadovoljan.

I na privatnom planu mu i više nego izvrsno ide, otkrio je da će u srpnju ove godine dobiti treće dijete piše RTL. On i supruga Sandra Kekez očekuju djevojčicu, par je u braku od 2013. godine, nakon petogodišnje veze. Ovo će im biti i prvo zajedničko dijete.

Pjevač iz prvog braka već ima kćer Hanu i sina Mihovila.

Split, 02022020 
Ivo Amulic  za Razotkrivanje                                                       Foto : Sasa Buric  / Cropix
Sasa Buric / Cropix / CROPIX

Na pitanje kako je osvojio svoju suprugu Sandru kazao je da ju je prema njezinim riječima počeo osvajati i puno prije upoznavanja, jer je imala njegov poster na zidu. "Ljubav nam se dogodila doslovce na pozornici, jer je i Sandra pjevačica", kazao je nedavno Ivo Amulić za Gloria magazin. Za suprugu je nakon vjenčanja organizirao bračno putovanje.

Sandra i ja smo šest dana krstarili od jedne do druge meni znane uvale od Splita do Mljeta. Obišli smo pet otoka i jedan poluotok.

Da mu očinstvo nedostaje shvatio je kada je njegova kći Hana postala majka. "Unučica Ela unijela je novu radost u naš život i sve nas mota oko malog prsta", navijestio je Amulić nov podmladak u obitelji.


Pročitajte i:

Linker
02. travanj 2024 20:44