Sasa Buric / Cropix / CROPIX
Nova mladost

Bit će veselo: Ivo Amulić čeka treće dijete, otkrio spol i kada im stiže prinova

Splitski pjevač objavio je sretnu vijest da sa suprugom Sandrom očekuje njihovo prvo zajedničko dijete.

Splitski pjevač objavio je sretnu vijest da sa suprugom Sandrom očekuje njihovo prvo zajedničko dijete.

Poznati pjevač, član klape Rišpet, Ivo Amulić (57) nakon rasprodanog koncerta u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski nije krio zadovoljstvo uspjehom.

"Kada u dvorani Lisinski ljudi u nekoliko navrata stoje na nogama, na kraju ti ne daju otići, kada otpjevaš nekoliko biseva, e onda znaš da je koncert uspio i da je sve bilo kako treba", kazao je Amulić koji je na početku karijere pjevao u grupi Tutti Frutti. Međutim to nije jedini razlog zašto pjevač može biti zadovoljan.

I na privatnom planu mu i više nego izvrsno ide, otkrio je da će u srpnju ove godine dobiti treće dijete piše RTL. On i supruga Sandra Kekez očekuju djevojčicu, par je u braku od 2013. godine, nakon petogodišnje veze. Ovo će im biti i prvo zajedničko dijete.

Pjevač iz prvog braka već ima kćer Hanu i sina Mihovila.

Split, 02022020 
Ivo Amulic  za Razotkrivanje                                                       Foto : Sasa Buric  / Cropix
Sasa Buric / Cropix / CROPIX

Na pitanje kako je osvojio svoju suprugu Sandru kazao je da ju je prema njezinim riječima počeo osvajati i puno prije upoznavanja, jer je imala njegov poster na zidu. "Ljubav nam se dogodila doslovce na pozornici, jer je i Sandra pjevačica", kazao je nedavno Ivo Amulić za Gloria magazin. Za suprugu je nakon vjenčanja organizirao bračno putovanje.

Sandra i ja smo šest dana krstarili od jedne do druge meni znane uvale od Splita do Mljeta. Obišli smo pet otoka i jedan poluotok.

Da mu očinstvo nedostaje shvatio je kada je njegova kći Hana postala majka. "Unučica Ela unijela je novu radost u naš život i sve nas mota oko malog prsta", navijestio je Amulić nov podmladak u obitelji.


Pročitajte i:

Linker
29. travanj 2024 02:46