Profimedia, Abaca Press
Susret bivših

Jennifer Aniston i Brad Pitt: Nakon svega što su prošli, opet su sve iznenadili

Brad Pitt stigao je rođendansku večeru svoje bivše supruge Jennifer Aniston u Los Angelesu, a ta je vijest sve izula iz cipela.

Jennifer Aniston je proslavila svoj 50. rođendan velikim tulumom u Los Angelesu. Kako bi obilježila važan dan napravila je party u hotelu Sunset Tower. Među slavnim uzvanicima su bili Ellen DeGeneres, Robert Downey Jr., Barbra Streisand, George i Amal Clooney, Reese Witherspoon i Demi Moore.

Najveće iznenađenje večeri je bio dolazak njezinog bivšeg supruga Brada Pitta. Odlučio je doći u zamračenom terencu kako bi bio zaštićen od pogleda.

Brad Pitt arriving at jennifer aniston's 50's birthday.
09 Feb 2019, Image: 413013580, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Izvori govore da su gosti partyja uključivali Pittovu bivšu Gwyneth Paltrow, njezinog bivšeg Johna Mayera i njegovu bivšu Katy Perry koja se stigla s dečkom Orlandom Bloomom.

Brad i Jen vjenčali su se 2000. godine i nedvojbeno bili jedan od najpopularnijih holivudskih parova dok se nisu razdvojili pet godina kasnije. Njihov razvod je okončan u listopadu 2005. godine, a Brad je na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith' upoznao fatalnu kolegicu Angelinu Jolie. Kao Brangelina su trajali 12 godina. Vjenčali su se 2014. godine, a razlaz je slijedio nakon dvije godine. Zajedno imaju šestero djece, Paxa, 17, Maddoxa, 14, Zaharu, 13, Shiloh, 12, i blizance Knoxa i Vivienne, 10.

Brad Pitt and Jennifer Aniston arrive at the 52nd Annual Emmy Awards at the shrine auditorium in Los Angeles, CA, USA on September 11, 200., Image: 300580526, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca Press
Profimedia, Abaca Press

Jennifer je uvijek imala vrlo zdrav stav oko razvoda i nikada nije htjela prihvatiti tvrdnju medija da u ljubavi nema sreće.

'Moji brakovi su bili vrlo uspješni prema mom mišljenju. A kad su došli do kraja, to je bio izbor koji smo napravili jer smo izabrali da budemo sretni, a ponekad sreća više ne postoji u tom aranžmanu. Ne osjećam prazninu zbog toga', dodala je.

Linker
25. travanj 2024 08:03