Vjeko Bilota
Dva kuma malog Ivana Luke

Jole krstio sina, supruga Ana bila najveselija na slavlju: 'Sin nije ni suzu pustio!'

Glazbenik Joško Čagalj Jole krstio je svog sina jedinca - maleni Ivan Luka imao je dva kuma i bio jako hrabar pri ovom svečanom činu. Obitelj je kasnije veselo u restoranu "Gusar" proslavila krštenje.

"Naš Ivan Luka na svom je krštenju bio pravi anđeo. Svima se smiješio, a nije ni suzu pustio kad ga je don Mateo po glavici poškropio svetom vodom", rekao je ponosno splitski pjevač Joško Čagalj (48). Nedjeljno slavlje u čast Jolina sedmomjesečnog sinčića bila je fešta i pol na kojoj se veselilo dvjestotinjak uzvanika.

Slavlje nakon krštenja potrajalo do dugo u noć

Nakon obreda u crkvi svetog Leopolda Bogdana Mandića veliko društvo preselilo se u restoran "Gusar", a kako i priliči najvećem zabavnjaku na našoj estradi, pjevalo se do kasno navečer.

Vjeko Bilota
Maleni Ivan Luka pravi je veseljak, no to ne čudi obzirom na karakter njegovih roditelja. Stalno se smije, a posebno je sretan u naručju svoje mame Ane.

No, umjesto Jole, mikrofona se ovoga puta uhvatila njegova supruga Ana, koja je s obiteljskom prijateljicom Jelenom Rozgom otpjevala njezin hit "Rodit ću ti 'ćer i sina'". "Za razliku od naših curica, Ivan ima dva kuma jer se nismo mogli odlučiti između mojih prijatelja Adrijana Ukušića i Milana Terze", kaže Jole.

Čitajte i:

Ponosni Jole: 'Ivan je naš mali veseljak, samo se smije. No, moja Ana je čudo od žene!'

Jole s kćerima stigao po sinčića, ponosni tata otkrio: 'Iz dana u dan je sve lipši'

Stigla četvrta beba: Nakon tri kćeri stigao sin u obitelj splitskog glazbenika

Jole i Ana Čagalj broje sitno: 'Kad sjednem na stolac za pregled, koji je isti kao i u rađaonici, prođe me strah'

Linker
15. travanj 2024 03:24