Idiličan vikend sa suprugom Anom
 Saša Burić
hit vještina

Jole pokazao skriveni supertalent sa svojim mezimicama: 'S njima nikad nije dosadno'

Obitelj splitskog pjevača Joška Čagalja uživa u kućnoj karanteni, a osim što su mnogi njegovi pratitelji pohvalili njegovu ritmičnost dok su ga kćeri učili koreografiju , sve je osim super atmofere u njihovoj kući osvojio njihov kućni ljubimac.

Glazbenik Joško Čagalj (48) koji je prije pet mjeseca dobio prinovu u obitelj, malenog sina Ivana Luku, sada kod kuće tijekom karantene usvaja nova znanja. Ovoga puta zabavile su ga njegove kćeri Iva (13), Ema (11) i Tija (8) koje su ga naučile plesati na pomno osmišljenu koreografiju.

"S njima nikad nije dosadno! Ostanite doma i vi, plešite i čekajte da sve ovo prođe! Mi to možemo!", napisao je na Instagramu Jole, a njegov video koji je objavio na ovoj društvenoj mreži izazvao je lavinu oduševljenih komentara.

Dok je jedne oduševila koreografija, druge je najviše dojmio njihov neodoljivi kućni ljubimac koji mirno leži na podu.

"Supruzi pomažem koliko god mogu: razvozim kćeri gdje treba, dovršim ručak, a oko sina sve radim te sam ga, prema našoj obiteljskoj tradiciji, prvi i okupao. No, moram priznati da je najveći posao na mojoj supruzi koja je uistinu čudo od žene. Ustaje već oko šest sati, sama čisti kuću te uči s kćerima, koje su odlikašice - ponosno je rekao Joško nakon što je sin došao kući.

Josko Jole Cagalj u svom seoskom domu u Zagvozdu
snimio Sasa Buric 280718
Saša Burić
Čupavi ljubimci: pomeranac Bonny i njemački špic Lenny obožavaju život na selu

Sretni roditelji već su odredili datum Ivanovog krštenja, koje planiraju u lipnju. Do tad se nadaju da će koronavirus proći, jer im isti mjesec pada i 14. godišnjica braka, pa su u obitelji planirali dvostruko slavlje...



ČITAJTE I:

Ponosni Jole: 'Ivan je naš mali veseljak, samo se smije. No, moja Ana je čudo od žene!'

Jolina supruga Ana otkrila da je svekar jedva izdržao četiri dana s djecom: 'Ja ti to više ne mogu'

Stigla četvrta beba: Nakon tri kćeri stigao sin u obitelj splitskog glazbenika

Linker
20. travanj 2024 01:20