poput sna

Julia Roberts obožava supruga Dannyja: Napravio je nešto što će pamtiti cijelog života

Malibu, CA - *EXCLUSIVE* - Actress and mother of three Julia Roberts switches up her look for a new photo shoot with a classic drop top Mercedes. Julia donned a pretty blush pussybow blouse with classic indigo skinny jeans, nude heels and blue tinted aviators to complete her look. Julia's electric smile proved to be the highlight of the shoot as always.
Pictured: Julia Roberts
*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 378909843, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Suprug Julije Roberts, Daniel Moder, svojoj supruzi poklonio je nezaboravan dar za njezin 50. rođendan, a ona kad se toga prisjeti ima suze u očima.

Dobitnica Oscara, Julia Roberts, osvanula je na naslovnici Harper's Bazaar, a intervjuirala ju je Oprah Winfrey. U razgovoru je, između ostalog, rekla da ju je suprug s kojim je 16 godina u braku priprema najbolje poklone na svijetu.

April 20, 2017 - Los Angeles, California, U.S - Julia Roberts Is PEOPLE's 2017 World's Most Beautiful Woman! on Wednesday April 19. 2017. FILE PHOTO: Julia Roberts at the red carpet of the 21st Annual Screen Actors Guild Awards held at the Shrine Auditorium in Los Angeles, California, Sunday, January 25, 2015., Image: 216315567, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Profimedia, Zuma Press - Entertaiment

'Prošle godine za moj 50. rođendan, Danny me pitao što želim raditi. I ja sam predložila da odemo negdje samo on i ja na pet dana. Vidjela sam nas u izolaciji bez kontakta s vanjskim svijetom. Što sam poželjela, to je i ostvario. Bilo je tako divno, ali u isto vrijeme i čudno što smo otišli bez sinova', rekla je Julia koja u braku s Dannyjem ima 13-godišnje blizance Hazela Patricija i Phinnaeusa Finna te 11-godišnjeg Henryja Daniela. Njezina srodna duša joj je ipak krajem dana i napravila još jedno iznenađenje koje ju je totalno 'izulo iz cipela'.

EXCLUSIVE: Julia Roberts grabs smoothies and sits on a park bench with her family and some friends while in Hawaii.
***SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***.
26 Jun 2018, Image: 376334617, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

'Djeca su me nazvala na telefon za rođendan i poželjeli mi sve najljepše. Bilo mi je teško što nisu bili uz nas. Suprug me odveo u susjedni grad u trgovinu surferske opreme da me malo razveseli i s druge strane trgovine pokazivao mi je ogromnu dasku za surfanje. Mislila sam si da je prevelika, a kad ju je pomaknuo, moji sinovi su stajali iza nje i potrčali su mi u zagrljaj', ispričala je Julia koja se i danas rasplače kad se prisjeti te scene, a za svog supruga rekla da je divno biće s kojim ima pregršt zabave.

Julia i Daniel upoznali su se 2001. godine tijekom snimanja filma 'Mexican', kad je ona bila glavna glumica u filmu, a on kamerman. Vjenčali su se u srpnju 2002. godine.