Profimedia, AKM-GSI
poput sna

Julia Roberts obožava supruga Dannyja: Napravio je nešto što će pamtiti cijelog života

Suprug Julije Roberts, Daniel Moder, svojoj supruzi poklonio je nezaboravan dar za njezin 50. rođendan, a ona kad se toga prisjeti ima suze u očima.

Dobitnica Oscara, Julia Roberts, osvanula je na naslovnici Harper's Bazaar, a intervjuirala ju je Oprah Winfrey. U razgovoru je, između ostalog, rekla da ju je suprug s kojim je 16 godina u braku priprema najbolje poklone na svijetu.

April 20, 2017 - Los Angeles, California, U.S - Julia Roberts Is PEOPLE's 2017 World's Most Beautiful Woman! on Wednesday April 19. 2017. FILE PHOTO: Julia Roberts  at the red carpet of the 21st Annual Screen Actors Guild Awards held at the Shrine Auditorium in Los Angeles, California, Sunday, January 25, 2015., Image: 216315567, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Profimedia, Zuma Press - Entertaiment

'Prošle godine za moj 50. rođendan, Danny me pitao što želim raditi. I ja sam predložila da odemo negdje samo on i ja na pet dana. Vidjela sam nas u izolaciji bez kontakta s vanjskim svijetom. Što sam poželjela, to je i ostvario. Bilo je tako divno, ali u isto vrijeme i čudno što smo otišli bez sinova', rekla je Julia koja u braku s Dannyjem ima 13-godišnje blizance Hazela Patricija i Phinnaeusa Finna te 11-godišnjeg Henryja Daniela. Njezina srodna duša joj je ipak krajem dana i napravila još jedno iznenađenje koje ju je totalno 'izulo iz cipela'.

EXCLUSIVE: Julia Roberts grabs  smoothies and sits on a park bench with her family and some friends while in Hawaii.

***SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***.
26 Jun 2018, Image: 376334617, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

'Djeca su me nazvala na telefon za rođendan i poželjeli mi sve najljepše. Bilo mi je teško što nisu bili uz nas. Suprug me odveo u susjedni grad u trgovinu surferske opreme da me malo razveseli i s druge strane trgovine pokazivao mi je ogromnu dasku za surfanje. Mislila sam si da je prevelika, a kad ju je pomaknuo, moji sinovi su stajali iza nje i potrčali su mi u zagrljaj', ispričala je Julia koja se i danas rasplače kad se prisjeti te scene, a za svog supruga rekla da je divno biće s kojim ima pregršt zabave.

Julia i Daniel upoznali su se 2001. godine tijekom snimanja filma 'Mexican', kad je ona bila glavna glumica u filmu, a on kamerman. Vjenčali su se u srpnju 2002. godine.

Linker
19. travanj 2024 16:50