Getty Images for NYFW: The Shows
JAČA NEGO IKADA

Katie Holmes progovorila o razvodu: 'Bilo je napeto i intenzivno, ali onda se dogodilo nešto lijepo'

U intervjuu za magazin InStyle 41-godišnja holivudska glumica progovorila je o razvodu od još veće holivudske zvijezde i kako se tada osjećala.

Lice Katie Holmes krasi naslovnicu InStylea, poznatog časopisa za travanj, a u intervjuu je američka glumica Katie Holmes (41) sasvim iskreno progovorila o razvodu od Tom Cruisea kroz koji je prolazila prije osam godina.

Brak je pukao nakon šest godina, a ona se morala snalaziti biti sama s malim djetetom.

"To vrijeme je bilo napeto i intenzivno. Sve to privuklo je veliku pažnju medija i javnosti, a uz sve to imala sam i malo dijete. Mnogi ljudi koje do tada nisam poznavala na kraju su mi postali prijatelji i puno su mi pomogli."

NEW YORK, NY - DECEMBER 19:  Actors Katie Holmes and Tom Cruise attend the
Getty Images

Posebno teška večer

Rado se prisjetila i ljubavnosti koju je doživjela od nekih potpunih stranaca. Tako joj je vozač taksija nenadano pomogao u večeri koja joj je bila posebno teška.

"Bio je taj nevjerojatan trenutak i mislim da sam ridala. Suri je imala šest ili sedam godina i vozila sam je spavati kod njezine prijateljice. Stigli smo pred tu zgradu, a vozač taksija pomogao mi je otvoriti vrata i potom ju je nosio do zgrade kako se ne bi probudila. Bio je nevjerojatno ljubazan", prisjetila se, a u svemu joj je Suri najveći prioritet.

"Otkad sam majka, svaki izbor koji napravim, radim s djetetom na umu. Želim biti dobar primjer svojoj kćeri", izjavila je jednom prilikom.

11/09/2019 EXCLUSIVE: Katie Holmes and Suri Cruise bundle up for a dog walk in New York City. Katie kept things casual wearing a black bomber jacket paired with black sweats and white trainers. Suri sported a pink top coat over a yellow velvet dress and cordovan boots., Image: 482013062, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Pročitajte i:

Linker
24. travanj 2024 16:14