Gwyneth Paltrow
 Netflix / BEEM / Beem / Profimedia
Ljepotica i pol

Kći Gwyneth Paltrow preslikana je ona: 'Sretna sam što sam ti upravo ja majka'

U čast rođendanu svoje kćeri, bivša glumica joj je posvetila nekoliko emotivnih redaka u kojima je istaknula koliko je voli i koliko je ponosna nju i sve što je postigla.

Iako joj to nije uobičajena praksa, bivša glumica Gwyneth Paltrow napravila je iznimku i na Instagramu objavila fotografiju svoje kćeri Apple Martin koju je dobila u braku s bivšim suprugom, glazbenikom Chrisom Martinom.

Naime, Apple je 14. svibnja 2020. proslavila šesnaesti rođendan, a ponosna majka joj je posvetila nekoliko emotivnih rečenica.

"Ne vjerovati da ovo pišem. Želim ti najsretniji 16., moja divna. Ti si svjetlo mog života, ti si čista sreća. Nevjerojatno si pametna i imaš najbolji, nevjerojatni smisao za humor. Presretna sam što sam ti upravo ja mama. Obožavam naše noćne razgovore kada mi kažeš sve što ti je na srcu. Radiš naporno kako bi postigla sve što želiš, a tvoja odgovornost je nevjerojatna. Toliko sam sretna što ti mogu biti mama i hvala ti što si me odabrala. Obožavam te do mjeseca i natrag milijun puta i žao mi je što rođendan slaviš pod ovim okolnostima, no, kao i sve s tobom, izvukla si najbolje iz svega ", napisala je Gwyneth ispod fotografije.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - MAY 18: goop CEO Gwyneth Paltrow attends In goop Health Summit Los Angeles 2019 at Rolling Greens Nursery on May 18, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Phillip Faraone/Getty Images for goop)
Getty Images for goop

Šesnaestogodišnja Apple (u prijevodu Jabuka) sve je sličnija majci, a to su primijetili i Gwynethini pratitelji, koji su je odmah zasipali komentarima poput "Predivna je, a tek osmijeh" i "Pravi model".

Apple majci nije ostala dužna jer joj je prije nekoliko tjedana odala priznanje. Naime, Gwyneth, koja vodi vlastiti brend Goop, prošle je godine šokirala svijet osmislivši svijeću s mirisom vagine, no nije riječ o mirisu glumičine vagine niti ičije druge, već se samo tako zove.

Apple je načinila svoju kratku verziju majčinog "to do" popisa napisavši preko čitave stranice "napraviti još vagina jaja i svijeća", poručivši joj da se ne smije nimalo mijenjati jer radi odličan posao.

"Prvi put kad sam to radila pomislila sam da je potpuno ludo, ali nakon nekoliko puta sam shvatila da je odlično! Malo sam istraživala i doznala da se u korejskoj medicini koristi tisućama godina za razne namjene i liječenje mnogih stanja", napisala je bivša glumica.

Čitajte i:

Kći Apple odala je priznanje svojoj majci kojoj neobičan posao cvjeta: 'Ne smije se nimalo mijenjati'

Trajno je napustila glumu, a sad konačno otkrila zašto: 'Imala sam jake mučnine, shvatila sam da više ne mogu'

Moderna veza: Glazbenik na skijanju sa sadašnjom i bivšom

Bivšoj glumici karantena ugrožava brak: 'Stalno smo nezadovoljni, a pati i naš seksualni život'

Linker
19. travanj 2024 01:53