PR, Nova TV
Tvoje lice zvuči poznato

Kreće nova sezona showa TLZP: Nova ekipa je prezabavna, ali Goran Navojec kao Elvis je vrh!

Kako su najavili s Nove TV, u novoj sezoni popularnog zabavnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato' novih osmero natjecatelja zabavit će publiku atraktivnim transformacijama, ovaj put u novom studiju, ispred nove postave žirija, a kroz 13 emisija vodit će nas i novi voditelji koji su i sami prošli su kroz zahtjevan proces transformacije.

Brojni glumci, pjevači i zabavljači kroz proteklih pet sezona imitirali su brojne glazbene legende s domaće i svjetske glazbene scene, te reinterpretirali neke od njihovih najvećih hitova, spotova, nastupa. U novoj sezoni novih osmero natjecatelja zabavit će publiku atraktivnim transformacijama, a tu su i novi voditelji.

Ususret šestoj sezoni novi voditelji i članovi žirija prošli su kroz zahtjevan proces transformacije, i to u svrhu snimanja spota. Igor Mešin, nekadašnji voditelj, a sada član četveročlanog žirija stao je ''u cipele'' legendarnog Johna Lennona. Susreo je tako u restoranu popularni član Beatlesa jedinstvenu Marilyn Monroe koju je sjajno odglumila pjevačica, i članica žirija Nives Celzijus. Njihov kolega Goran Navojec dobio je priliku na trenutak osjetiti kako je to biti Elvis Presley dok se voditelj showa Frano Ridjan transformirao u Freddieja Mercuryja. Da Maji stoji sjajno i crna perika, vidjet ćete u spotu u kojem je odglumila legendarnu Amy Winehouse. Hrvatska Tina Turner je Indira Levak, a kako se snašla u ulozi ove mega popularne zvijezde pogledajte u spotu koji najavljuje još zabavniju sezonu hit showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

U šestoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato' natjecat će se osam kandidata, a to su: Siniša Ružić, Marko Braić, Pavao Medvešek, Mario Valentić, Neda Parmać, Lana Klingor Mihić, Lu Jakelić i Marina Orsag.

'Ili ću se s time pomiriti ili ću kukati': Maja Šuput pred velikim životnim izazovom

Linker
12. travanj 2024 23:07