Šarmantna i vrckava

Latino diva slavi 48. rođendan: Lovac na talente ju je 'otkrio' na plaži, a vjenčala se već s 18

Što je starija, kolumbijska glumica Sofia Vergara sve je ljepša. Barem tako tvrde njezini obožavatelji, ali mnogi bi se složili s njima. Iako je sada u sretnom braku, iza sebe ima prilično burnu i zanimljivu prošlost.

Punim imenom Sofia Margarita Vergara Vergara (da, ima čak dva ista prezimena), jedna je od najpoznatijih latino zvijezda za kojom uzdišu mnogi muškarci, ali i žene. I to s razlogom! Karizmatična, vrckava, talentirana i seksi, Sofia se već godinama nalazi na listi najljepših žena svijeta. Čini se da što je starija, to bolje izgleda, a to godinama primjećuju i mnogi njezini obožavatelji.

Image: 402285793, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor country restriction: Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide.
Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage, Commercial electronic.
Contributor media restriction: {27A5A8C3-E425-4FB6-B4F8-BE8FC0871D6B}, {27A5A8C3-E425-4FB6-B4F8-BE8FC0871D6B}, {27A5A8C3-E425-4FB6-B4F8-BE8FC0871D6B}, {27A5A8C3-E425-4FB6-B4F8-BE8FC0871D6B}, {27A5A8C3-E425-4FB6-B4F8-BE8FC0871D6B}, {27A5A8C3-E425-4FB6-B4F8-BE8FC0871D6B}., Model Release: no, Credit line: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia
Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia
Sofia Vergara jedna je od najljepših glumica današnjice.

Ova zanosna žena danas slavi čak 48. rođendan i jedna je od najplaćenijih televizijskih glumica današnjice, iako je prije nego se zaljubila u glumu imala u planu drugačiji put.

Velika obitelj

Rođena je u kolumbijskom gradu Barranquilli te je odrastala u katoličkoj obitelji uz petero braće i sestara te mnogo rođaka. Iako većinu svog života živi u SAD-u, svoje kolumbijske korijene nije zaboravila, već naprotiv, njeguje ih i njima se ponosi. Ako niste znali, čak je i Shakira rođena u istom okrugu.

Počela je s modelingom

Nakon završetka srednje škole, Vergara je upisala stomatologiju na Sveučilištu u Kolumbiji. Jako je voljela ovu profesiju i zapravo nikada nije mislila da će od ovog sna ubrzo odustati. Jednog dana, dok je tada 17-godišnja Vergara bila s roditeljima na plaži, spazio ju je lovac na modele i zamolio za fotografiju.

14-12-2018

Celebrity Selfies 

Pictured: Sofia Vergara on holiday before famous,Image: 402722817, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
Sofia Vergara u mladim danima.

Ubrzo nakon toga je snimila reklamu za Pepsi, ali je i dalje studirala stomatologiju, dok nije shvatila da se u modelingu jako dobro snalazi i krenula tim putem.

Mlada majka

Vergara je uplovila u brak čim je navršila 18 godina i to sa svojom srednjoškolskom ljubavi, Joséom Gonzálezom. Godinu dana nakon vjenčanja rodilo se i njihovo dijete, sin Manolo.

Joe Manganiello and Sofia Vergara
Vanity Fair Oscar Party, Arrivals, Los Angeles, USA - 09 Feb 2020,Image: 497487497, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia
Joe Manganiello i Sofia Vergara.

No, brak je trajao samo dvije godine pa je nakon rastave Vergara sama odgajala sina. Dvadeset tri godine kasnije, točnije 2015. ponovno se udala, ovoga puta za glumca Joea Manganielloa.

Preboljela je rak

Glumici je 2000. godine dijagnosticiran rak štitnjače, što je držala u tajnosti punih godinu dana. O svojoj borbi Vergara je progovorila tek 2011. te sve do danas pije tablete pomažu u regulaciji hormona štitnjače te redovito odlazi na preglede i vađenje krvi.

Obogatila se prije nego je postala slavna

Prije nego je stekla svjetsku slavu, Vergara je radila na jednom zanimljivom projektu. Shvatila je kako latino izvođače treba bolje promovirati u Americi pa je 1994. sa svojim menadžerom Luisom Balageerom osnovala tvrtku za promociju Latin World Entertainment (LWE).

28-12-2016

Sofia Vergara holiday Selfies 

Pictured:Sofia Vergara,Image: 309582655, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
Sofia Vergara s godinama je sve ljepša i ljepša.

Nakon više od dvadeset godina, ta tvrtka je jedna od najvećih latinoameričkih tvrtki za upravljanje talentima u SAD-u.

Glumila je i na Broadwayu

Iako Vergara iza sebe ima mnoštvo televizijskih angažmana u rodnoj zemlji, ali i u SAD-u, okušala se i u glumi na kazališnim daskama. Tako je u Broadway mjuziklu "Chicago" utjelovila Matron Mamu Morton. Jako joj se svidjelo glumiti u kazalištu te bi se tamo, kako je rekla, vrlo voljela vratiti.

Hodala je s Tomom Cruisom

Prije nego je upoznala sadašnjeg supruga, Vergara je 2005. ljubovala s poznatim glumcem Tomom Cruiseom.

LET'S ROB..., (aka THE KNIGHTS OF PROSPERITY), Sofia Vergara, (Season 1), 2006-,,Image: 98932059, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; ©ABC/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: ABC Collection / Everett / Profimedia
ABC Collection / Everett / Profimedia
Nekada je hodala s Tomom Cruiseom koji ju je htio preobratiti na scijentologiju.

Nakon što se rastao s Nicole Kidman, Cruise je upoznao Vergaru i želio ju je nagovoriti da prihvati scijentologiju, no Vergara se prestrašila i prekinula sve veze s njim. To joj je bio, mogli bismo reći, pametan potez!

Čitajte i:

Sofia Vergara i suprug svima održali lekciju: 'Šest godina od kada si me pronašao'

Sofia Vergara svima održala lekciju: Ovako bi trebao izgledati dobar brak!

Sofia Vergara: 'Više ne moram žrtvovati svoje psihičko zdravlje, ni obitelj'

Traperice za začuđene poglede: Sofia Vergara nosi hlače koje nisu za svaku priliku, ali su moćne uz ove cipele

Sofia Vergara u trapericama i japankama poput svake djevojke iz susjedstva

Linker
13. travanj 2024 17:18