Profimedia, AKM-GSI
nemojte gubiti vrijeme!

Sofia Vergara: 'Više ne moram žrtvovati svoje psihičko zdravlje, ni obitelj'

Zanosna brineta danas je nabolje plaćena TV glumica koja živi svoj san: radi ono što voli i može kupiti što god poželi, a i privatnom životu cvjetaju joj ruže. No do takvog života nije došla sjedeći na fotelji i roneći suze.

Zanosna brineta danas je nabolje plaćena TV glumica koja živi svoj san: radi ono što voli i može kupiti što god poželi, a i privatnom životu cvjetaju joj ruže. No do takvog života nije došla sjedeći na fotelji i roneći suze.

46-godišnja Kolumbijka Sofia Vergara sa samo 17 godina zakoračila je u svijet manekenstva, a zatim i showbiznisa, no proslavila se tek u srednjim tridesetima, nakon što je dobila ulogu urnebesne Glorije Pritchett u seriji 'Moderna obitelj'.

Zanosna brineta danas je nabolje plaćena TV glumica koja živi svoj san: radi ono što voli i može kupiti što god poželi, a i privatnom životu cvjetaju joj ruže.

Zvijezda, udana za holivudskog ljepotana Joea Manganielloa, snimila je naslovnicu za 'Health magazine' te otkrila svoje stavove vezane za karijeru i život općenito.

BGUK_1154599 - ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY ** Los Angeles,   - *EXCLUSIVE*  - Modern Family actress and model Sofia Vergara with her husband and fellow actor Joe Manganiello looking all loved up at Los Angeles Italia Film Festival. The couple looked as happy as ever during the star studded event

Pictured: Sofia Vergara and Joe Manganiello

BACKGRID UK 25 FEBRUARY 2018, Image: 364373315, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos
Sofia Vergara i Joe Manganiello

Ako ne uspije dobiti posao ili reklamni ugovor koji je željela, lijepa Sofia ne prolijeva suze.

"Ne sjedim i ne plačem ni zbog čega. Mislim si - to je to, a sad idemo dalje, probat ću naći nešto drugo... U suprotnom, samo gubite vrijeme na plakanje. Nemojte gubiti vrijeme!", izjavila je Vergara.

Priznala je i da je u karijeri imala teških trenutaka te da je u mlađim danima morala raditi svakakve poslove da bi se popela na novu stepenicu, no sve se to ipak isplatilo.

"Puno radiš, ali na kraju si ipak nagrađen za sva žrtvovanja, poput propuštanja sinovih rođendana i činjenice da nisam mogla uvijek biti uz njega. Više se ne moram žrtvovati, ne moram žrtvovati svoje psihičko zdravlje ni svoju obitelj. To je najbolja stvar vezana uz uspjeh - imaš pravo sam donositi odluke".

Sofia je naglasila i da izbjegava negativne ljude i situacije: "Ne isplati se biti s ljudima koji ti crpe energiju i stvaraju probleme".

Vrijeme najradije provodi sa suprugom, sinom Manolom i brojnom obitelji i prijateljima u njihovoj luksuznoj vikendici na Karipskom otočju.

Instagram

Linker
26. travanj 2024 01:23