Mario Kučera
sretan rođendan!

Lice i glas koji su se svima zavukli pod kožu: Kako se Barbara Kolar mijenjala kroz godine

Za njezine najbliže suradnike i prijatelje ona je Barbi, a za druge je jedna od najpoznatijih voditeljica s Prisavlja koja slavi poseban dan.

Poznata voditeljica Barbara Kolar slavi 49. rođendan, a osim što je prepoznato lice HRT-a, vodi jutarnji show Antene Zagreb. Barbara Kolar stigla je na HTV 1996. kao nesuđena veterinarka s diplomom, a onda se s lakoćom svima zavukla pod kožu. Nedavno je krasila naslovnicu za 25. rođendan časopisa Glorije, a i otkrila nam je kako je u zadnje vrijeme stesala liniju na konfekcijski broj 36.

'U ovih 25 godina malo sam i pisala za vas, ponekad se i fotografirala, a kad sam jednom prilikom u šali rekla urednici da nisam baš često na naslovnici, odgovorila mi je da je to dobro jer znači da nema drama u mojem životu. Ali s druge strane, jako sam ponosna što sam čak šest puta bila na kompozitnim naslovnicama među osobama koje su obilježile godinu. Sve su to bile fantastične fotografije koje su mi ostale u dragoj uspomeni.', rekla je voditeljica koja je osim što vodi lifestyle emisiu 'Kod nas doma' s kolegom Duškom Ćurlićem postala je nezamjenjivi tandem, a njezino lice pojavljivalo se u poznatim hrvatskim serijama 'Bitangama i princezama', 'Stipi u gostima i 'Našoj maloj klinici'. Barbara je inače ovisna o putovanjima, često je vidimo u šetnji s njezinom neodoljivom kujicom Lolom, a osim promjena u boji i dužini kose uvijek je prepoznatljiva i svoja.

Linker
19. travanj 2024 09:38