Profimedia, Xposurephotos
Noć prošeka i votke

Ljutita i osramoćena Rooneyeva četvrti put trudna supruga nakon vijesti o prevari vratila se s odmora

Navodno su deset sati vani pili prošek i votku prije nego što su sjeli u njezin automobil Volkswagen Bubu, koji je nogometaš vozio u trenutku uhićenja zbog vožnje u alkoholiziranom stanju - britanski mediji bruje da se Wayne Rooney te noći zaljubio u dekolte samohrane majke Laure Simpsom, a njegova je supruga bila na odmoru na Mallorci.

Rooney i 29-godišnja brineta Laura Simpson iz Manchestera vraćali su se jučer iz izlaska, oko dva sata u noći, u njezinoj Volkswagen Bubi. Bivšeg kapetana engleske nogometne reprezentacije Wayneja Rooneya tada je zaustavila policija te je optužen za vožnju pod utjecajem alkohola. 18. rujna morat će se braniti na sudu u Stockportu, a iz policijske je postaje pušten uz jamčevinu.

Da je njegova supruga na ovo poludjela, sigurno je. Četvrti put trudna, Coleen je u vrijeme incidenta, koji se dogodio u blizini njihova milijune i milijune vrijednog doma, bila na ljetovanju na Mallorci. U petak je odmah pohitala kući, a britanski mediji bruje samo o jednom - Rooneyu se ne piše dobro!

DailyMail došao je u kontakt sa ženom s kojom se Rooney zabavljao: 'Cijelo se vrijeme divio mom dekolteu i ispitivao jesu li mi grudi prave, pitajući 'Koji su broj'. Poljubili smo se i malo se grlili, bila je to bezopasna zabava. Nisam razaračica brakova', rekla je Simpson.

Wayne Rooney with his wife Coleen who has revealed she is pregnant with her fourth child., Image: 345747452, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Wayne i Coleen imaju jednoipolgodišnjeg sina po imenu Kit Joseph Rooney, te šestogošnjeg Kaia i trogodišnjeg Klayja.

A ovo je žena koja bi Rooneya kod kuće mogla doći glave.

Linker
16. travanj 2024 08:09